Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Diablo II - Knights PvP Realm

В Knights сървър се предлага втори игрален риълм - Knights Arena. Knights Arena, е втори риълм специално проектиран за дуели (Player vs Player mode) на база Diablo 1.13c.
Основната характеристика е да имате напълно оборудван герой с перфектни предмети и 99 level за кратко време.
Act 1 осигурява NPC's, от които може да си купите всички руни, предмети, основи и уникати. Цената на всичко е 1 gold.

Как да играя:
1. Достъпа в Knights Arena не изисква отделна Diablo инсталация или смяна на patch. Достъпа става лесно чрез смяна на риълма.
2. При влизане в игралния акаунт, горе в дясно има опция 'Change Realm'. Кликнете върху нея и долу ще ви излезе втория риълм, изберете Knights Arena.

Ако нещо не е посочено по-долу, вероятно е подобно на Diablo II 1.13c.

Списък с модификации:

1. Act 1 осигурява NPC's, от които може да си купите всички руни, предмети, основи и уникати. Цената на всичко е 1 gold.
2. Всички предмети имат перфектна статистика, представки и наставки.
3. Добавен уникален Elixir който при употребата му позволява героя ви да достигне 99 level при убиването на първия моб.
4. Diablo клонинги поставени в местността Blood Moor. При убиването им дропват Hellfire's Torch и Annihilus с максимални показатели.
5. Всеки предмет в играта има съответна рецепта в кубето.
6. Модът е на normal. Резистите са свалени на -70, но отчита нула. Това е визуален bug. За да сметнете резистите си, извадете 70, напр. ако имате резисти 200, значи реално сте със 130.  Няма Аnya бъг и нужда от rejoin.
7. Всички предмети на пазара са ilvl 1 до ilvl 20 и не позволяват максимален брой дупки. За да станат високо ниво, трябва да се превъртят поне веднъж без нищо в куба за superior quality или с рецепта. След transmute предметът става ilvl 95 + и дава максималният си брой дупки.
8. Можете да го направите така, че всеки път, когато умрете, градскиq портал да се отвори автоматично. За да направите това, трябва да поставите вашия Annihilus в куба и да го трансмутирате (без нищо). Ще се появи приставка „100% to cast level 1 Tome of Townportal when you die“. След това поставете Tome of Townportal в Stash (или Cube, или в Stash).
Можете да се върнете към трупа си веднага след дуела, като щракнете върху портала на града. За съжаление, механиката е подобна на „удара“ на Life Tap, така че ако умрете по време на WW - не работи. Забележка: Избягвайте да си взимате трупа по време на отборен дуел за да не пречите на развитието на играта.
10. Увеличен размер на Horadric Cube (10x8), Stash (10x10) & Inventory (10x6).
11. Томовете на градските портали и идентификационни номера имат максимално количество от 100.
12. Достъпа до останалите градове в играта е премахнат.
13. Добавена е рецепта за клониране на предмети -> 1 item + 2 health potions -> duplicate/cloning item.
14. Добавят се нови рецепти от всякакъв вид. Следете темата за рецепти за да ги намерите

Често срещани въпроси и проблеми:

Как да направя героя си 99 level?
Стартовия level на всеки герой е 1. В инвентъра има уникален Elixir който при употреба позволява на героя да достигне level 99 при убиването на първия моб.

Как да се сдобия с Hellfire Torch и Annihilius?
В Blood Moor има няколко Diablo клонинга, като убер, който са тотално безвредни и се убиват лесно. При убиването им, се падат относните уникални чарми. Ако торча е несъвместим с героя ви, сложете го в кубето и въртете докато стане правилния.

Как да си купя предмети, руни и основи?
Продайте от инвентъра на героя си стартовите колби на Akara. Купете след това Tiara и Stamina Potion, сложете ги в кубето и завъртете. Продайте тиарата на Акара и ще имате 10.000 gold.

Откъде мога да видя всички рецепти?
Най-долу в темата е прикачен notepad който съдържа всички рецепти и подробна информация за мода. За да го видите и изтеглите, трябва да сте логнати във форума.
За по-удобно, написана е подробна тема, която съдържа всички рецепти и може да се намери тук.

Демонстрация как да започнете в риълма: Видео

Кредити:
@Wasp: Създателят на Knights Arena PvP Mod през 2021 г. Правата на Knights Arena са собственост на Knights-bg.com.
12
Sting's Maphack 1.13c / Sting's Maphack 1.13: Gameguard Setup
« Last post by Destructive on June 09, 2021, 10:37:08 PM »
Sting's Maphack 1.13c - Gameguard Setup

Sting's Maphack е Diablo II 1.13c Maphack, който позволява на играчите да видят цялата карта веднага щом влязат в зона, вместо да се налага първо да изследват областта, за да открият оформлението на нивото. Позволява виждането на местоположението и пълното оборудване на други играчи, както и показва всички чудовища, светилища, сандъци и други функции на предметите.
Sting's Maphack е най-популярния, удобен за начинаещите и най-препоръчван. Мапхака е позволен в сървъра и приложим.

Основни стъпки за нагласяне на Sting's Maphack в сървъра:

1. В анчитийта има интегриран Sting's Maphack, който работи след зареждането на играта. Изтеглете всичките файлове за мапа от ТУК.
2. Извлечете от архива всичките файлове на мапхака в инстсалационната папка на играта. Целия процес трябва да бъде направен при затворено Diablo. Ако не стане, проверете в диспечера си дали има процеси на играта, който вървят и ги спрете, или просто си рестартирайте компютъра.

Често срещани въпроси и проблеми:

Как мога да правя промени по мапхака, без да ми се затваря играта?
Излезте от играта и отстранете всичките процеси в диспечера. Мапхака се отваря от файла d2hackmap.cfg от инсталационната папка с десен бутон -> Отвори с... -> Notepad. Това отваря конфигурационния файл и можете да правите промени свободно. След промяна запазете промените и при включване на играта, направените промени ще бъдат запаметени.

Как да променя конфигурационния си файл?
Ако искате да подмените конф. файла на мапхака, копирайте относния файл и го поставете в игралната папка на Diablo, замествайки стария.
13
Ако си инсталирал играта по инструкциите на тази тема DiabloII.exe и game.exe ще се отварят като лоудери.
14
Здравейте,
линка за лоудъра не работи. Възможно ли е да се пусне друг, защото така не мога да вляза в сървъра?
15
И аз не мога да вляза с акаунтите ambassadeur,ambass1,ambass2,ambass3 и ambass4. Някой може ли да ми каже какъв е проблема?
16
Sting's Maphack 1.13c / Re: Sting's Maphack 1.13: Download and Cfg
« Last post by MooMoo on January 03, 2021, 08:15:20 PM »
нищо не става и до кога няма да има админи в играта “““““???/??
17
Diablo II 1.13c / Re: Проблем с Horadric cube
« Last post by Modeus on December 24, 2020, 04:30:16 PM »
Благодаря много за помощта!
18
Diablo II 1.13c / Re: Проблем с Horadric cube
« Last post by Destructive on December 24, 2020, 02:51:12 PM »
В сървъра са добавени голям stash и cube и са задължителни за игра. Тези проблеми се появяват, ако стоиш още с обикновения размер на кубето. Ако решиш да останеш с нормалния stash, може да загубиш доста предмети. Оставям линк за новия Patch.
19
Diablo II 1.13c / Проблем с Horadric cube
« Last post by Modeus on December 24, 2020, 06:33:27 AM »
Имам следния проблем с Horadric cube: когато се опитам да поставя нещо в него директно без да го отворя, играта забива и при излизане и влизане отново предметът е изчезнал. Ако пък отворя куба, мога да поставям предмети, но не може да се трансмутира нищо, дори Horadric staff. Моля, ако някой знае за решение на проблема, да пише.
20
Diablo II 1.13c / Re: Немога да намеря Loader-a
« Last post by Wasp on December 18, 2020, 03:25:30 PM »
Здравей, ако си инсталирал играта както е описано в тази тема - http://forum.knights-bg.com/index.php?topic=918.0, diabloII.exe  или game.exe ще се отварят като лоудери.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10