Author Topic: Инсталация на Diablo II 1.13 C за Knights - Gameguard!  (Read 1715 times)

Offline Destructive

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 7
  • Karma: +2/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Инсталация на Diablo II 1.13 C за Knights - Gameguard!

Knights и Knights Arena - обща информация:
В Knights сървър се предлагат два игрални риълма, на база Diablo 1.13 С: Knights мод и Knights Arena.
Knights: Knights мод е класическо Diablo II 1.13, с леки пач промени. Сървъра включва модерна античийт система, която често се подобрява, за предотвратяване на бот програми и други средства който дават нечестно предимство на играчите. Сървъра разполага с други уникални персонализирани функции и поддържа стриктни правила, цивилизован етичен кодекс и мерки за осигуряването на най-добрия престои в сървъра.
Knights Arena: В Knights сървър се предлага втори игрален риълм - Knights Arena. Knights Arena, е втори риълм специално проектиран за дуели (Player vs Player mode) на база Diablo 1.13c.
Основната характеристика е да имате напълно оборудван герой с перфектни предмети и 99 level за кратко време.

Инсталация на Diablo II 1.13 за Knights:
1. Инсталирайте чисто Diablo 1.13 C, пр. от този линк. Архива съдържа необходимите за игра файлове на античийт системата, без мапхак.
2. За добавяне на сървъра в Battlenet, изтеглете d2_knights_cfg_restore_bnet.reg файл (гледайте в края на темата), разархивирайте, кликнете на файла, потвърждавате с yes -> ok. Добавя автоматично IP адреса на Knights в Battlenet.
3. Изкарайте на десктопа шорткът на Diablo II. Кликнете с десен върху него -> Properties -> Compatibilities. Нагласете съвместимостта по указания долу начин, за Windows 7/8/10х32х64 (логнете се за да виждате картинките).
- Run this program in compatibility mod for: Windows XP (Sevice Pack 3)
- Disable Visual Themes
- Disable Display Scaling on High DPI Settings
- Run this program as an administrator
Същите настройки приложете за файловете DiabloII.exe и game.exe в игралната папка на диабло.
4. За да играете в малък прозорец - window mod, кликнете с десен на шорткъта -> свойства и в полето Target/Цел, допишете " -w" (Логнете се за да виждате картинките).
5. Влезте в игралната папка и намерете файла D2VidTst.exe. Пуснете теста и след като приключи, сменете опцията за видеото на 2D. Приложете -> ok.
(Windows 10: сменете съвместимостта на D2VidTst.exe като DiabloII.exe и game.exe).
6. Рестартирайте компютъра. Не прескачайте тази стъпка след инсталация!
7. Приятна игра.

Често задавани въпроси и проблеми, свързани с инсталацията на играта:

Не мога да създавам игри!
Стартирайте играта само чрез сървърния Loader, тъй като няма да можете да се присъедините или да създавате игри чрез обикновен Diablo II loader.

Играта не иска да се зареди след съобщението на Gameguard прозорчето!
Ако сте изпълнили всички стъпки и продължавате да имате проблеми с свързването, може да се наложи пълно преинсталиране на играта, за да премахнете всички възможни конфликти, причиняващи проблема.

Играта не започва след зареждане на началния екран на gameguard, дори след преинсталация!
Ако след изрядна инсталация играта не тръгва, изключете ненужни програми долу в дясно, на бара, до часовника, от лентата със скритите икони. Античийт системата разчита някой програми и файлове на компютъра като "лоши" и блокира Diablo.
(Важно: Ако ползвате Discord приложението на работния си плот, няма да можете да влезете в сървъра, защото античийт системата го разчита като "хак". За да се логнете успешно, трябва да преминете в интернет версията на Discord).

Мапхака ми не зарежда!
В анчитийта има интегриран Sting Maphack, който работи след зареждането на играта. Изтеглете всичките файлове за мапа от ТУК.
Извлечете от архива всичките файлове на мапхака в инстсалационната папка на играта. Целия процес трябва да бъде направен при затворено Diablo. Ако не стане, проверете в диспечера си дали има процеси на играта, който вървят и ги спрете, или просто си рестартирайте компютъра.
Ако искате да подмените конф. файла на мапхака, копирайте относния файл и го поставете в игралната папка на Diablo, замествайки стария.

Имам друг проблем свързан с играта!
Създайте тема и опишете какъв е проблема. Доставете характеристиките на компютъра си и включително каква операционна система ползвате. Ако може, прекачете и изображение на проблема. Античийт системата е сложна програма и не са ясни всички възможни грешки и проблеми който може да създаде.
« Last Edit: October 01, 2021, 05:22:13 PM by Destructive »
02.09.2017