Author Topic: We got a big error here ?!!?!  (Read 63 times)

Offline Antonio5116

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
We got a big error here ?!!?!
« on: November 04, 2018, 03:28:10 PM »
Абе момчета, когато се опитвам да си включа 2 диаблота чрез loadera ми излиза тази грешка. Как да я оправя?
Благодаря предварително ако ми помогнете.  :D

Offline Gorko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: We got a big error here ?!!?!
« Reply #1 on: November 05, 2018, 05:53:36 PM »
Ще се опитам да обясня най - подробно какво проработи при мен.Долу най - вляво на уиндоуса цъкаш , оттам от дясната страна  натискаш дясно копче на Компютър и цъкаш свойства.После горе вляво ти излизат 4 опции , натискаш най - долната (Допълнителни системни настройки).После на разширени и там ти излизат няколко неща.Под производителност ( на мен производителност ми е най - отгоре ) има Настройки...Като цъкнеш на тях излизат още 3 поленца горе , там цъкаш на Предотвратяване на изпълнението на данни.От там съм дал тикчето на второто (Включване на DEP за всички програми и услуги без избраните:) и от добавяне съм избрал папката на д2.Ся не помна дали избрах папката или всичките ехе-та.
Дано съм помогнал ;]

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: We got a big error here ?!!?!
« Reply #2 on: November 06, 2018, 12:33:40 AM »
@Antonio511: Ако проблемът с лоудера още стои, прати скайп на лично да погледна средата.
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

Offline root

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 146
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: We got a big error here ?!!?!
« Reply #3 on: November 06, 2018, 06:13:26 PM »
Аз си мисля, че ще е по-добре хората да дават повече информация за проблемите и решението да се дава тук във форума. Така ще имаме по-голяма база данни и всеки, който се нуждае от решение на проблема ще може да го  намери тук.

Адмирации към Bard за supporta.