Author Topic: има ли сървър?  (Read 1301 times)

Offline ogito0

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
има ли сървър?
« on: August 17, 2017, 07:16:54 PM »
???

Offline Galvaneyes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: има ли сървър?
« Reply #1 on: August 18, 2017, 12:43:22 PM »
Има, как да няма... не се пръска по шевовете, но спокойно може да се забавляваш.

Offline ogito0

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: има ли сървър?
« Reply #2 on: August 18, 2017, 05:34:58 PM »
Аз имам доста стаж в този сървър и знам как е,но имам проблем живея в германия преди месец се свързах със със главния админ да ми добави ip-то всичко беше наред но сега не мога да вляза пак не ми зарежда б-нета

Offline Galvaneyes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: има ли сървър?
« Reply #3 on: August 18, 2017, 06:15:43 PM »
Има вероятност интернет доставчикa да сменил IP-то ти, ако можеш го провери. Също така, виж дали си с актуалното IP на сървърът -> 78.142.17.124. Друг вариант е отново да се допиташ до админа :)

Offline rothmans

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: има ли сървър?
« Reply #4 on: September 20, 2017, 11:10:35 PM »
Здравейте
И аз не мога да се свържа със сървара.В БГ нямах проблем играех но тук не мога.Иначе лаптопа си е един и същ.Как да се свържа с админа?

Еdit: Bard: Свързан си, върни ми отговор тук или на лично дали влизаш.
« Last Edit: September 21, 2017, 12:46:39 AM by Bard »

Offline rothmans

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: има ли сървър?
« Reply #5 on: September 21, 2017, 07:04:23 PM »
Мерси много.Сега мога да играя.