Всеки си има гледна точка.Снощи играх с тия момчета ,те наистина са изфармили всичко с много мъка ,имат не лоши герои и все още се появяват да поиграват.Истината е ,че е гадно за тях хвърлили толкова време да намерят всичко нужно.Също като погледнеш класацията макар и класик са съвсем малко висок левел героите.Дори някой споделят ,че при рестарт по скоро ще се откажат вместо да започнат наново.
Всички знаем ,че при рестарт има импулс от хора 2-3 седмици ,месец-два и пак същата история..Остават само упоритите и отдадените на играта.Аз също съм от хората,които поиграват 2-3 седмици ,месец и след това имам нужда от почивка-но след време пак се връщам макар и за по седмица ,понякога и за по вечер според настроението .АЗ също не съм навит постоянно да се развивам ,имам моменти в които просто искам да си вдигам нов герой и почвам,но често просто влизам да се помотая и е хубаво да имам готов герой.
От друга страна представете си тези да кажем ,че имаме тези 10-на човека изфармили всичко ,появява се нов играч, чете не е имало рестарт от година и половина до колкото разбрах,влиза в форума всеки говори за рестарт .Влиза в игра всички нафармени , почти няма стартове отначало.Много хора не виждат смисъл и стимул да скочат смело да се развиват тепърва ,точно поради тази причина.Да речем,че сега се навият 5 приятелчета да започнат удрят здраво фармят,хвърлят сумати часове в игра и дойде един рестарт ,точно в момент в които са изфармили нужните неща.Да те ще се почувстват точно като тези,които играят сега и са против рестарта.
Това е кръговрата на диабло момчета,всеки сезон е различен.Единия имаш време да играеш,другия не чак толкова.Само ще ви припомня ,че дори производителя Близард са намерили решение в спада на популацията с рестарт,така,че не трябва да се приема така тежко.
Аз ще продължавам да играя играта защото ми е приятна и ме разтоварва от тежкото ежедневие,дали ще е без рестарт тук или след рестарт тук ми е все тая.Проблема е ,че понякога ти се играе и с хора ,сам мога и на сингъл...Сървъра в момента е в една патова ситуация ,запазил е доста дълго време този сезон,което е добре при всички положения в дългосрочен план.По нагоре беше споменато обаче за заблудата за рестарт и ескалацията на проблема,които трябваше да бъде решен според мен само по един начин -Появява се някой от екипа отговорен за сървъра и заявява :
-Ще има рестарт до месец да кажем с примерна дата или до Коледа.
-Няма да има рестарт поне още 6 месеца/година ,играйте спокойно и не мрънкайте.Това е..
Според мен това е единственото решение да се спре спекулирането.Когато от екипа не са убедени какво решение да вземат се пуска тема като тази и стават спорове между играчите,които никой не иска .Знам,че е трудно решение тъй като все има ощетени и оплаквачи.Понякога трябва да се ръководи с твърда ръка.Просто кажете какво мислите и да се свършва с мрънкането.
Поздрави Legendary