Други > Хумор

Не съм съгласен

(1/3) > >>

gem:
по горе в форума има тема създадена от главния админ, специално и относно начина и времето по което ще се извършват рестартите в сървара

в темата е написано от главния админ че всяка година рестарта ще се извършва април

и понеже някои мързеливи админи или играчи които не им се почва от начало си търсят оправдания в това че сървара дропвал и нещат да бъде реснат си нарушават правилата които самите те са създали.

не разбирам каква е връзката между сегашните дропове в сървара и рестарта и като цяло какво пречат дроповете сървара да бъде реснат, то като се ресне сървара и като цяло стабилноста ще се повиши

4овек само като про4ете няколко теми в този форум и се отказва да играе тук banan
ne
....

Ray:
@gem: Споменатата тема касае минали сезони.  Старт на два от тях през април не кове правило за ежегоден априлски рестарт.

Рестарт, касаещ следващ сезон ще се реши според други фактори.  Актуална информация по темата ще бъде публикувана скоро у форума.

Edit: постът е преместен. Лични мнения и предпочитания са уместни за раздел >> предложения или текущата тема за обсъждане на рестарта.

gem:
неска админа е на кеф и прави рестарт, след това няколко години не е в настроение и нему се занимава с сървара и ре6ава 4е може изобщо без рестарт, след известно време му хрумва 4е рестарт 6те се прави всеки ден????
и какъв е смисъла аз да се върна да играя тука като все още наи парви4ните закони на сървара неса изградени и неса в деиствие patka
ne
....

root:
@Gem ,този тон който го държиш е крайно неприемлив. Аз лично не смятам да го толерирам. Има далеч по-сдържан начин да споделиш твоето виждане за нещата.

Dragoon:
Това е за gem:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version