Author Topic: Излезе нов Patch - 1.14a !!!  (Read 3188 times)

Offline soadfan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: +3/-1
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #15 on: March 14, 2016, 08:49:27 PM »
а не намирам такова в лутане из разни неосветени катакомби:Д

Че то в това е чара на играта :D

Благодаря ти за и чара, да ми скача адреналина при всяко завойче:D
Достатъчно ми скача, като съм с мотора:D

Offline gogoogo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
  • Karma: +15/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #16 on: March 14, 2016, 09:35:36 PM »
Няколко пъти Ви казвам,че има мапхак.Разкрива картата и монстерите,но е достатъчно за игра.Няма опции да се гледат други играчи или да се скриват предмети по земята ,но така е по добре даже.



Offline ShadowFireBG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
  • Малко коте ^^ :Д (сеш ли се ? :Д)
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #17 on: March 14, 2016, 10:03:03 PM »
Няколко пъти Ви казвам,че има мапхак.Разкрива картата и монстерите,но е достатъчно за игра.Няма опции да се гледат други играчи или да се скриват предмети по земята ,но така е по добре даже.





Как е във 1.14 нещо ново ? :)

Offline Ray

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 74
  • Karma: +7/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #18 on: March 14, 2016, 10:10:37 PM »
@Condor:  Смислено предложение в мнението ти липсва, така че изглежда неуместно в дискусията. Отчитам все пак безсмислен напън за провокация към екипа и играчите. Напомням, че играта в сървъра не е задължителна и всеки е свободен да си търси място, отговарящо на уникалните му изисквания.

Offline Synn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
  • Karma: +4/-1
  • Get Tha Voodoo
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #19 on: March 15, 2016, 11:06:59 AM »
До колкото видях от Patch Notes и рапортите от потребителите във форумите им не виждам кой знае какъв смисъл да се напъваме да минаваме на 1.14.

Цялата врява покрай този пач е съпорта за Mac потребителите .. реално няма кой знае какви промени по играта, да не кажа никакви..

Ето малко бъгове Diablo II 1.14 Bug Notes

Ето още бъгове Blizzard D2 - Patch 1.14a : List Of Problems/Bugs

Ето и Patch Notes

Нищо съществено .. според мен.

Колкото до защитата на сървъра, има начини просто тогава играчите ще паднат наполовина. И кое точно прави сървъра " пълен мод " дигнатия стак на ключовете или книгите ?! ?!  ;D  ;D  ;D няма какво да се коментирам. Ако говорим за Tardis-a да.. пълен мод е но точно това му е идеята.

Колкото до Blizzard.. счупили са се от работа по Warden-a за това сървърите са им пълни със спам ботове .. Точно поради тази причина много хора бягат по Private Servers защото го няма този спам. Говорите ей така колкото да не заспите ..

Колкото до " Headoff идеята " със риск да ме скастрят .. боли ме дедовия понеже D2 си го търкаляме от 2001ва .. Както каза @Ray никой не е длъжен, задължен, принуден и влачен на сила тук. Като не ви харесва ей къде ви е решението Diablo II - Battle.NET Shop 9.99 EUR струва .. ходете си ритейл ..

Айде със здраве

Quote
Some Bots connect again to sold stuff on later Est America server

#13 2 days ago

До тук със новата система  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Last Edit: March 15, 2016, 12:06:12 PM by Synn »

Offline Knights

  • Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 440
  • Karma: +25/-3
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #20 on: March 15, 2016, 11:54:38 AM »
@Condor виждам, че не си много наясно с някои от нещата... когато не си тествал не говори празни приказки. Има начин да се направят нещата и гс-то ще работи и новия пач. За да съм писал това в темата, значи става.

Относно постоянното хакване на играта, ти си жив пример за това :)

Ако ще се минава на 1.14а то трябва да има някаква реална причина за това, а не само да си губим времето да нагласяме нещо, което ще е по същия или близо до същия начин на работа. Пробвах самото диабло и не мога да кажа, че върви по-добре от 1.13ц със съвместимост. Не работи зле, но понякога засича.

« Last Edit: March 15, 2016, 11:58:28 AM by Knights »

Offline Dream

  • Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #21 on: March 19, 2016, 07:22:47 PM »
Проблема с хаковете винаги го е имало, има го и ще го има. Вече има работещ мапхак и начин да се подкарат по няколко диаблота на веднъж за 1.14а. И това за няма и две седмици. За колко ли време, ще има работещ бот... ако дори вече няма?
Идеята с минаването към новата версия е нож с две остриета. Може би трябва да се изчака известно време. Все още има много въпросителни към пача. От Blizzard обикновено правят доста макар и несъществени промени. Тук, поне за сега, са споменали само за съвместимостта с Мак и Win 7/8/10. Нека видим как д2 общността ще реагира на промените. По-добре късно, изпипано и с добра подготовка, от колкото прибързано.

Offline Jaz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #22 on: March 20, 2016, 05:01:28 PM »
1.13 си е най добре ..
Само 1 рестарт трябва :)

Offline gogoogo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
  • Karma: +15/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #23 on: March 20, 2016, 07:15:00 PM »
1.13 си е най добре ..
Само 1 рестарт трябва :)
Всъщност тоя мапхак се засича много лесно.Бот има пуснат на основата на аутоит (също се засича много лесно).
Предполагам че с рестарта на реалма (през май мисля че беше) ще почнат и бановете.Това че се пускат повче диабла Близард не ги бърка (това са повече CD Key).Warden  на 1.13 в този сървър може да засича даже този мапхак и аутоит ботовете.Другите ботове които разчитат на инжектиране на код в някои dll или Game.exe  за сега нямат никакъв шанс.Докато не се разчетат всички адреси в новия Game.exe  няма да тръгне свестен бот.Всички dll са вградени в game.exe и са променени адресите към тях.

Offline ShadowFireBG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
  • Малко коте ^^ :Д (сеш ли се ? :Д)
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #24 on: March 20, 2016, 08:21:16 PM »
1.13 си е най добре ..
Само 1 рестарт трябва :)

Рестарт е доста добра идея :) !