Author Topic: Излезе нов Patch - 1.14a !!!  (Read 3186 times)

Offline alex93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-3
    • View Profile
Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 13, 2016, 05:03:36 PM »
Здравейте!Преди 2-3 дни излезе новият 1.14a.
Ето от тук можете да го свалите:
https://us.battle.net/support/en/article/classic-game-patches
Възможно ли е, да започнем нов сезон с него? :)

Offline gogoogo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
  • Karma: +15/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #1 on: March 13, 2016, 08:07:44 PM »
Никакъв проблем ..Но колко ще са съгласни да играят без хакове.Разликата е най-вече в съвместимост с по новите видеокарти и подобрена защита срещу хакове.В диаблото вече няма dll файловете които ползват ботовете и хаковете за да се инжектират в играта.Иначе играта изглежда много по добре на direct3d режима при който до сега лагваше и на доста сериозни машини.В момента с компютър на 14 години играя с включен direct3d в пълна игра с всякакви аури,скелетони и какво ли не и нямам никакъв лаг.
Пач 1.14а се опитва да вурне истинските играчи.Близард прави опит да се отърве от хилядите ботове из реалмите си и качо че ли успя (поне за сега ).
Ако някой има много проблеми с подкарването на играта и не намира начин да я пусне на цял екран - то това е решението за него.Тук няма нужда от настройване на съвместимост с ХР или каквото и да е друго.Играта сама подбира нужния режим за работа според хардуера.
« Last Edit: March 13, 2016, 08:10:17 PM by gogoogo »

Offline Knights

  • Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 440
  • Karma: +25/-3
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #2 on: March 13, 2016, 08:18:13 PM »
На мен много ми допада идеята :) не знам дали ще е нов сезона, но определено имаме нужда от повече защита срещу хакове.

Offline tonkatabg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +1/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #3 on: March 13, 2016, 08:31:32 PM »
Има ли някаква разлика в играта - нови предмети, нови чарми , нови Рунически думи  или е просто копие на 1.13

Offline soadfan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: +3/-1
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #4 on: March 13, 2016, 08:44:53 PM »
На мен много ми допада идеята :) не знам дали ще е нов сезона, но определено имаме нужда от повече защита срещу хакове.

Геймплея е тегав и с мапхак (поне докато се навадят предмети).
Аз лично в юръп (1.10) играех с мапхак, докато най-накрая не ме баннаха:Д
« Last Edit: March 13, 2016, 08:46:27 PM by soadfan »

Offline ShadowFireBG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
  • Малко коте ^^ :Д (сеш ли се ? :Д)
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #5 on: March 13, 2016, 10:39:26 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )

Offline gogoogo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
  • Karma: +15/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #6 on: March 13, 2016, 11:11:21 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )
Всъщност вече намерих хак който може да разкрива картата  и да показва монстерите.Само това може.
По трудно е пускането на второ диабло ,но и за това има работещо решение.

Offline ShadowFireBG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
  • Малко коте ^^ :Д (сеш ли се ? :Д)
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #7 on: March 13, 2016, 11:27:56 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )
Всъщност вече намерих хак който може да разкрива картата  и да показва монстерите.Само това може.
По трудно е пускането на второ диабло ,но и за това има работещо решение. 




Въпроса е дали този пач ще бъда пуснат във този сървър :) ?

Offline gogoogo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
  • Karma: +15/-1
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #8 on: March 13, 2016, 11:42:34 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )
Всъщност вече намерих хак който може да разкрива картата  и да показва монстерите.Само това може.
По трудно е пускането на второ диабло ,но и за това има работещо решение. 

Първо трябва да се установи дали са съвместими D2GS  и новия пач.Знаете че минават месеци (дори години) преди да се появи работещ D2GS за новата версия.Другият проблем са играчите.Винаги е било трудно да запази играчите си един сървър при смяната на версията.Някой се радват на промените ,но други са недоволни и напускат.
Гледайки сървъра на Близард може и да има някаква надежда.Първият ден направо опустяха реалмите.Като изчезнаха ботовете останаха 2-3 хиляди играчи първоначално.Но .... само след ден почнаха се връщат старите играчи.Такива дето не са играли от години изтупаха от праха старите кутии от Д2 и заразпитваха как да инсталират новия пач.
В същност чара на диаблото е в отборната игра ,а не в това да пуснеш бота и да проверяваш на сутринта какво е изкарал.
Когато пуснат един реалм от нулата е най-весело.Игрите са пълни с ХОРА.Има надпревара,закачки и времето лети неусетно.Левъл се вдига лесно ако не си сам.
 Тествайки новия пач обаче съм убеден,че единствената пречка за минаването към 1.14а ще са играчите а не някакви технически проблеми.


Въпроса е дали този пач ще бъда пуснат във този сървър :) ?

Offline Knights

  • Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 440
  • Karma: +25/-3
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #9 on: March 14, 2016, 01:11:22 AM »
Много добре казано :) нека да правим тестове за известно време. Идеята на нашият сървър е да не е прекалено лесна играта, но и да не е абсолютен клинч за изкарването на предмети и руни. На мен лично доста ми допада идеята да няма хакове и ботове, макар че така няма да се запознавам с новите потребители (без проверките...). Нека да видим как се развиват нещата и с мапхака... представете си ако няма мапхак колко човека реално ще останат тук ? :) Освен това, дори и да се намери мапхак, на Тардис ще е доста трудно проложим без опцията за скриване на предмети.

За момента няма конкретно решение дали ще сме с нов патч, но определено имаме интерес към него :)

Offline soadfan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: +3/-1
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #10 on: March 14, 2016, 06:45:09 AM »
Много добре казано :) нека да правим тестове за известно време. Идеята на нашият сървър е да не е прекалено лесна играта, но и да не е абсолютен клинч за изкарването на предмети и руни. На мен лично доста ми допада идеята да няма хакове и ботове, макар че така няма да се запознавам с новите потребители (без проверките...). Нека да видим как се развиват нещата и с мапхака... представете си ако няма мапхак колко човека реално ще останат тук ? :) Освен това, дори и да се намери мапхак, на Тардис ще е доста трудно проложим без опцията за скриване на предмети.

За момента няма конкретно решение дали ще сме с нов патч, но определено имаме интерес към него :)

Аз лично без МХ няма да играя, нека не се приема като заплаха, дори може би трябва да се направи анкета. Все пак играя я тази игра за удоволствие, а не намирам такова в лутане из разни неосветени катакомби:Д

Offline tonkatabg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +1/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #11 on: March 14, 2016, 09:09:12 AM »
а не намирам такова в лутане из разни неосветени катакомби:Д

Че то в това е чара на играта :D

Offline Jaz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #12 on: March 14, 2016, 02:18:20 PM »
+1 За 1.14а или рестарт !
Че вече много хора като мен влизат само за дуели.. то и дуели няма :Д
Пускайте 1.13ц - 1.14а квото и да е само игра да има :)

Offline Condor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Hardcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #13 on: March 14, 2016, 05:49:51 PM »
За момента няма конкретно решение дали ще сме с нов патч, но определено имаме интерес към него :)
И като имате интерес, кой ще ви направи GS-а да върви на 1.14a? Тези които го създадоха отдавна спряха да се занимават.

Нов пач не значи нова анти-хак система. Самата игра винаги ще може да се хаква, затова единствената защита идва от сървърната страна. Blizzard ще работят по техните сървъри и съответно Warden-а, който няма да може да се сравнява с този на GS-а. Всъщност вие даже няма да разполагате с такъв, освен ако някой не го програмира за новите пачове.

С премахването на dll файловете и следващите мерки които ще се вземат, шанса за пускане на сървър под PvPGN ще става все по-малък. Сървъри като вашият просто ще останат в миналото, там, където живеят и вашите играчи - тези които отчаяно искат да се върнат Headoff времената.

Нека да видим как се развиват нещата и с мапхака
За какво изобщо ви е мапхак? За да ръните по цял ден ли? Вашите мапхакове и без това са доста назад, отдавна съществуват мапхакове, които са си направо бот и един вид, който ги знае е по-напред от останалите, защото мапхакът бил позволен.

Идеята на нашият сървър е да не е прекалено лесна играта, но и да не е абсолютен клинч за изкарването на предмети и руни... На мен лично доста ми допада идеята да няма хакове и ботове
Защо тогава претендирате че сте "класик" сървър, а в същото време сте пълен мод? Да не говорим че имате собствени бъгове които не съм виждал в никой друг сървър, а мерките ви спрямо ботовете са просто нищожни.

Направете услуга на играчите си и ресвайте сървъра след като b2w вдигне 99 левел. Под ресване не имам предвид да изтриете на хората героите, а да им ги преместите в non-ladder.

Поздрави на ХК гилдията, b2w и всички които рунят бясно до 6 сутринта!

Edit: Не пиша това за да хейтвам сървъра, задавам въпроси към админа, понеже напразно ви дава надежди за 1.14 realm!
« Last Edit: March 14, 2016, 08:24:44 PM by Condor »

Offline Guru

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 115
  • Karma: +9/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« Reply #14 on: March 14, 2016, 07:07:36 PM »
Това да не ти е ритейл с 324567 човека, че да ги местят NL ? h8, h8, h8, пръдльо. Нищо не постигаш с такива постове, само създаваш напрежение в иначе добрия сървър.


Edit: Ray: Препоръчвам да се въздържате от епитети, дори при налични провокации.
« Last Edit: March 14, 2016, 10:16:34 PM by Ray »