Author Topic: Проблем при влизане в сървъра след смяна на IP  (Read 2740 times)

Offline marsianec

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-1
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
имам проблем не ми дава да вляза, на каква зона да направя в gateway editora  ?
PS:
в България съм , може ли да дадете един рег файл моля
« Last Edit: January 10, 2016, 05:32:33 PM by Ray »

Offline Ray

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 76
  • Karma: +7/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
От България ли играеш?
« Last Edit: January 10, 2016, 05:40:46 PM by Ray »

159753

  • Guest
няма сервер
« Last Edit: January 10, 2016, 05:40:57 PM by Ray »

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Има сървър, в момента съм в игра.
« Last Edit: January 10, 2016, 05:41:10 PM by Ray »
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

159753

  • Guest
Attempt to connect Gateway Knights(94.156.77.178)...
Connection failed!
« Last Edit: January 10, 2016, 05:41:24 PM by Ray »

Offline marsianec

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-1
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
« Last Edit: January 10, 2016, 05:41:35 PM by Ray »

Offline Ray

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 76
  • Karma: +7/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
За играчите, които имат проблем в момента. Моля да изчакате малко без да предприемате преинсталации или друго. Скоро ще пусна съобщение да опитате отново влизане в сървъра.
« Last Edit: January 10, 2016, 05:42:05 PM by Ray »

Offline 1337

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Не знам дали сървъра падна, или е само при мен, но и аз не мога да се кънектна в момента. До сега играех.
« Last Edit: January 10, 2016, 05:41:48 PM by Ray »

Offline Ray

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 76
  • Karma: +7/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Моля всички да опитат отново да влязат в сървъра!
« Last Edit: January 10, 2016, 05:42:12 PM by Ray »

Offline redlin3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
При мен проблема остана! отново не мога да вляза ..

Knights: Ти си бан за бот още 23 дни!
« Last Edit: January 14, 2016, 12:17:09 AM by Knights »

Offline Maleshkov

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
I az nemoga da vlqza.

Offline Knights

  • Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 442
  • Karma: +25/-3
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
marsianec: не би трябвало да имаш проблем, IP-то ти е добавено от няколко дни.

Maleshkov: виж си личната във фейсбук и тук. Провери дали адреса ти се сменя след рестарт на рутера и ми пиши пак на едно място, а не навсякъде.

1337: и твоето IP е добавено отдавна.

От кога не можете да влизате? Интернета възможно ли е да е спирал?
« Last Edit: January 14, 2016, 12:22:08 AM by Knights »

Offline ShadowWar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: +5/-1
    • View Profile
И аз не мога да вляза... Преди 2 дни нямах никакъв проблем....

Offline Knights

  • Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 442
  • Karma: +25/-3
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
на колко места да напиша още, че хората от чужбина трябва да ми кажат ип адресите си ?? :)

Offline Ray

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 76
  • Karma: +7/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
14.01.2016 - 19:00 h

Моля всички да изчакат пускането на сървъра без да предприемат преинсталации или друго!

Като го пуснем, ще обявя веднага тук.
« Last Edit: January 14, 2016, 07:35:05 PM by Bard »