Author Topic: Инсталация на Diablo II 1.13 C за Knights и Tardis мод - подробно!  (Read 25578 times)

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Това, че играта е тръгнала е добра новина.  Compatibility трябва да ти е еднаква за diabloII.exe, game.exe и D2Loader-1.13C.exe, както пише по-горе в темата.

Аpps error-а появява ли ти се все още след рестарт или беше еднократен проблем?
« Last Edit: January 24, 2017, 11:20:20 AM by Bard »
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

Offline Dragoon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Karma: +1/-2
    • View Profile
Това, че играта е тръгнала е добра новина.  Аpps error-а появява ли ти се все още след рестарт?
Не съм рестартирал. Ако за напред има пак проблем ще пиша, но за сега всичко въври

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
За моя информация, моля все пак да пуснеш по-късно тук или на лично дали след рестарт грешката от снимката е спряла да се появява. Приятна игра.
« Last Edit: January 24, 2017, 01:09:44 PM by Bard »
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

Offline Dragoon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Karma: +1/-2
    • View Profile
За моя информация, моля все пак да пуснеш по-късно тук или на лично дали след рестарт грешката от снимката е спряла да се появява. Приятна игра.
Не я дава грешката

Offline nelson032

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Здравейте! Реших отново да сваля тази игра и да поиграя. Свалих от замунда 1.13c ,поиграх малко single player и реших да видя има ли още сървъри. Намерих вашия. Уж изпълних всичко,но като цъкна на battle.net след добавянето на сървъра ви както е описано ме изкарва от играта с unhandled exception. Може ли да ми помогнете? Благодаря!

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Ако проблемът продължава, пусни скайп на лично.
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

Offline Lc_CarpeDiem

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-1
    • Server realm: Tardis Mod Softcore
    • View Profile
Добавете ми IP-то,за да мога да се свържа от Англия.

Edit: Bard: Добавен си.
« Last Edit: August 11, 2017, 09:25:01 AM by Bard »

Offline vf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Здравейте, след като инсталирам и рестартирам ми излиза ерор на диаблото. При стартиране на диаблото пък е с проблем в цветовете. След 3 рестарта даже не може да се стартира диабло, директно ерор. Windows 7. При опит за стартиране май windowsa си връща видео настройки Windows 7 Basic. Моля за помощ.
« Last Edit: October 26, 2017, 05:26:16 PM by vf »

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +18/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Погледни си съобщенията.
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.

Offline Kara

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Tardis Mod Hardcore
    • View Profile
Здравейте!

Играех преди време Тардис мод-а , беше доста забавен и наистина ми харесваше, на мен и на няколко приятели. Чудехме се , дали все още някой пази d2patch.mpq фаилът , който се ползваше за мода , за да можем да си го играем на ЛАН ? Ще бъдем наистина благодарни , ако може да получим фаила от някъде (или да го ъплоаднете някъде).
Благодаря предварително!

Offline root

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 146
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Интересно какъв отзвук има мода.  :) Къде бяхте всички когато имаше Тардис реалм?

Offline root

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 146
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
@Kara, заповядай!

След като вече е спрян реалм Тардис в Knights-bg.com ,мисля да пусна сорс кода на мода за свободна употреба.Аз нямам повече време и желание да го развивам.Ако има желаещи да създават мод на основата на Тардис може да се възползват от работните ми фаилове които са в архива.
Успех на бъдещите модери.Надявам се някой ден да ме поканят да поиграя доразвит мод с достатъчно подобрения.
Повечето от промените направени тук са по желание на играчите.Руническите думи са изцяло създадени от играчи ,като в течение на играта се променяха с малко с цел по добър баланс на играта.Мода е създаден за хора нямащи време за игра и обичащи различни и нестандартни развития на героите.

Благодаря на всички които играха с мен този мод през годините!

https://drive.google.com/folderview?id=0BynhNQMG1WPQflcyZG9rTElnTmpMU1NURzVBb2tJU3FOYzJEd0Z5WlN6aDl4c1RJdzRkT0U&usp=sharing
               
                       Gogoogo        01.07.2015г.

Offline Kara

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Tardis Mod Hardcore
    • View Profile
Много, много благодаря!

Да отговоря на предния въпрос - бях 2рия (след някакъв некромансер , които никога не видяхме) които беше 99лв на Хардкор ;)

Само да попитам - как/къде точно ги слагам тези файлове след разархивация , за да тръгне всичко както трябва? ;)
Вади ми някаква грешка с когато отворя играта (сложих всички файлове в нова д2 папка) и играта не стартира изобщо, нито през лоудера - на лоудера вади грешка , че може да рънне само до версия 1.12

Мерси предварително!
« Last Edit: July 19, 2018, 04:28:53 AM by Kara »

Offline Kara

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Tardis Mod Hardcore
    • View Profile
Също така, дали няма да има интерес , ако можем пак да пуснем Тардис мода да играят всички?

Offline Kara

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • Server realm: Tardis Mod Hardcore
    • View Profile
Само да попитам - как/къде точно ги слагам тези файлове след разархивация , за да тръгне всичко както трябва? ;)
Вади ми някаква грешка с когато отворя играта (сложих всички файлове в нова д2 папка) и играта не стартира изобщо, нито през лоудера - на лоудера вади грешка , че може да рънне само до версия 1.12

Мерси предварително!