Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dawn7hief

Pages: [1] 2
1
Благодаря за участието на всички играчи.

Турнирът се проведе със следните резултати:

EchteLiebe - YourKiller : 3:1
By - KissaSins : 3:1
YourKiller - KissaSins : 1:3
By - EchteLiebe: 3:1

и съответно крайното класиране е:
1. By
2. EchteLiebe
3. KissaSins

Надявам се на повече присъствие в следващия турнир. Успехи !
2
acc: dawn7hief,   hero: EchteLiebe,   Class - Elemental Druid

3
Турнири и събития / Турнир 1vs1 - 12 май
« on: May 03, 2019, 01:15:52 AM »
Привет,

време е да направим един турнир 1вс1 всички класове

Дата и час: 12ти май - 16.00h

Вход - свободен

Награди:
1во място: Jah
2ро място: Ber
3то място: Sur

Правила: http://forum.knights-bg.com/index.php?topic=729.0

За записвания - в темата до 12 май, 15.59

5
Информация / Re: Рестарт на сървара
« on: January 25, 2017, 11:57:07 PM »
Е не беше към теб, а към други неадекватни постове

6
Разни / Re: Let's Count To 1000
« on: January 25, 2017, 11:44:48 PM »
18

7
Информация / Re: Рестарт на сървара
« on: January 25, 2017, 11:42:57 PM »
Луди хора, като коне с капаци, рестарт , та рестарт, малко по-спокойно го давайте, порадвайте се на това, което сте създали..

8
Информация / Re: Рестарт на сървара
« on: January 19, 2017, 10:57:10 PM »
Не съм съгласен, въпреки че повечето хора знаят моето мнение (включително и че е безполезно писането във форума, защото никой не го чете)  аз пак ще го изразя ясно.

9
Спрян ли е сървъра / Re: Пак няма сървър
« on: January 05, 2017, 02:19:41 PM »
няма сървър от близо 30 минути.

10
Разни / Re: Let's Count To 1000
« on: December 25, 2016, 01:29:44 PM »
3

11
Предложения / Re: Турнир.
« on: December 25, 2016, 12:57:57 AM »
Стига спами. Разбрахме мнението още предия пост. Разбирам, че не си прочел написаното. Моля, стига се включва неадекватно.

12
Предложения / Re: Турнир.
« on: December 24, 2016, 03:26:41 PM »

Мен не ме дразниш с нищо, но просто гледаш нещата от своята камбанария. 60% от играчите на HC спряха да играят по простата причина, че имат всичко и чакат рестарт, аз съм един от тях. Мислиш ли, че ми е интересно да играя при положение, че имам облечени fire sors, bаrb bo+berserk, jawa, necro poison+summ, traper, dru ele, enchanter, runer fire+orb, bower, zealer и hammer ? Колкото до soft core - отдавна изгубих тръпката да играя там и ми е безразлично какво се случва.

Разбирам те, тъй като си hc - и там няма особено много разнообразие. И аз притежавам огромно количество ресурси, дори може би повече и от теб (тъй като моите са натрупани благодарение на доста хора, на които съм помагал и са ми помагали, както и от трейд). Но за разлика от hc, на soft core играта тепърва започва, когато хората имат прилични герои, готови за дуел. Когато аз имах приличен герой за дуел, почти никой нямаше, а сега вече повечето хора започнаха да имат поне по един и може да се намерят добри опоненти.


Отклонихме се от темата, ще се радвам да видя развитие и по предложенията ми.

13
Предложения / Re: Турнир.
« on: December 24, 2016, 01:19:03 PM »
Благодаря за спама Сашо, нямаше как да не се включиш неадекватно, разбирам.

Нещата, които написа - съм ги отразил достатъчно добре.

Благодаря за мнението ти, но предложението ми главно е към администрацията. Ако беше задал въпрос - защо си правя труда да пиша тук, а сам не организирам нещата - обмислям го от доста време, но ако има подкрепата и желанието на администрацията - нещата ще станат доста по-лесно, по-адекватно и крайните резултати ще са двойно по-добри.

14
Предложения / Re: Турнир.
« on: December 24, 2016, 12:38:29 PM »
Bong - стига с това фармене, опитен и познат играч като теб би бил полезен за малко PvP занятия (било то само да участваш). Аз лично не съм натрупал всичкото това богатство само с PvM цел и бих бил разочарован ако някакви идеи за рестарт се прокрадват.Най-малкото, че е супер трудно с толкова малко играчи да се натрупат качествени ресурси за толкова кратко време.
Моята идея е да се задържат играчите, като се въведе разнообразие. Това за hc low lvl наистина го мисля, че би бил доста интересен турнир и доста добра стратегия за въвличане на повече играчи при вас ( естествено няма как да не те подразня, че sc играчите при равни начала [9 lvl duel без предварително събрани итеми/инвентар]  ще имат PvP предимството и най-вероятно ще са крайни победители).

15
Предложения / Re: Турнир.
« on: December 23, 2016, 04:08:53 PM »
Привет,

Реших отново да се пробвам да пиша тук, макар че май повечето играчи не посещават форума.

Повечето хора идват, надъхани за игра, правят герои, развиват ги и след като се усетят, че няма толкова много хора ( рядко има игри T R A D E например) се отказват и си заминават. Това може да се предотврати до някаква степен (дори напук на постоянния дроп на сървъра) със създаването на ежемесечен или дори ежеседмичен турнир.

Няма нужда някой от администрацията да се занимава, тъй като виждам, че никой няма време да направи каквото и да е било с цел развитието на сървъра (това не е упрек, просто констатация).

За целта - избират се двама или трима ентусиасти, които да разбират какво правят - дава им се награден фонд, с който да се заплати крайната награда (ако е ежеседмичен - не е нужно да е голяма), слага се едно муле в чата да спами на влизащите ( еди кога си ще се проведе турнир, за да се запишете - посетете форума на еди коя си страница).

Може входа на участниците да е безплатен, но може и да е просто Ist руна (заради това, което дава). Наградите на печелившите също не е нужно да са огромни (ohm/lo). Турнирите могат да бъдат всякакви - 1v1, 2v2, 3v3, low lvl дуел (до 9/18/30) - разнообразието ще привлича повече хора. Дори може и на hardcore да се организира low lvl 9 лвл дуел - без предмети с някаква малка награда (tal rash сет..) - за да навлязат и там нови хора.

Какво се печели?
 - администрацията няма да се занимава (само осигурява наградите) и дава правото на организаторите да организират нещата;
 - форумът ще се популязира;
 - играчите ще виждат желание нещата да не са в застой;

Послепис: Весели празници на всички и благодаря за идеята на Томи.


Pages: [1] 2