Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
И аз не мога да вляза с акаунтите ambassadeur,ambass1,ambass2,ambass3 и ambass4. Някой може ли да ми каже какъв е проблема?
2
Sting's Maphack 1.13c / Re: Sting's Maphack 1.13: Download and Cfg
« Last post by MooMoo on January 03, 2021, 08:15:20 PM »
нищо не става и до кога няма да има админи в играта “““““???/??
3
Diablo II 1.13c / Re: Проблем с Horadric cube
« Last post by Modeus on December 24, 2020, 04:30:16 PM »
Благодаря много за помощта!
4
Diablo II 1.13c / Re: Проблем с Horadric cube
« Last post by Destructive on December 24, 2020, 02:51:12 PM »
В сървъра са добавени голям stash и cube и са задължителни за игра. Тези проблеми се появяват, ако стоиш още с обикновения размер на кубето. Ако решиш да останеш с нормалния stash, може да загубиш доста предмети. Оставям линк за новия Patch.
5
Diablo II 1.13c / Проблем с Horadric cube
« Last post by Modeus on December 24, 2020, 06:33:27 AM »
Имам следния проблем с Horadric cube: когато се опитам да поставя нещо в него директно без да го отворя, играта забива и при излизане и влизане отново предметът е изчезнал. Ако пък отворя куба, мога да поставям предмети, но не може да се трансмутира нищо, дори Horadric staff. Моля, ако някой знае за решение на проблема, да пише.
6
Diablo II 1.13c / Re: Немога да намеря Loader-a
« Last post by Wasp on December 18, 2020, 03:25:30 PM »
Здравей, ако си инсталирал играта както е описано в тази тема - http://forum.knights-bg.com/index.php?topic=918.0, diabloII.exe  или game.exe ще се отварят като лоудери.
7
Diablo II 1.13c / Немога да намеря Loader-a
« Last post by ecrics on December 16, 2020, 11:23:29 PM »
Здравейте хора,

Като се опитам да изтегля Loader-a ми дава грешка че няма такъв файл. Може ли някой да ми помогн и да ми даде работещ линк или да ми прати самият Loader  по емейл?

Благодаря предварително
8
Инсталация на Diablo II 1.13 C за Knights - Gameguard!

Относно Gameguard:

Сървъра използва Anti-cheat система за предотврятяване на всякакви програми, който дават предимства на играчите, независимо в PVM или PVP. Позволен е единствено Maphack и Autoteleport.
С наличието на Anti-cheat система, се променя обикновения начин на инсталация на играта, затова и пускам тази тема.

Темата е свободна за редактиране от всеки, който сметне за необходимо.

Инсталация на Diablo II 1.13 за Knights:
1. Инсталирайте чисто Diablo 1.13 C, пр. от този линк и се уверете че инсталационния процес на играта няма допуснати грешки. Прегледайте >> тази тема, ако не искате да се занимавате с безпричинни преинсталации.
2. Изтеглете този архив и извлечете съдържанието във инсталационната папка на играта, замествайки всички файлове. Тази стъпка е задължителна, за да играете в сървъра и да можете да създавате и да се присъединявате към игри.
3. За добавяне на сървъра в Battlenet, изтеглете d2_knights_cfg_restore_bnet.reg файл (гледайте в края на темата), разархивирайте, кликнете на файла, потвърждавате с yes -> ok. Добавя автоматично IP адреса на Knights в Battlenet.
4. Изкарайте на десктопа шорткът на Diablo II. Кликнете с десен върху него -> Properties -> Compatibilities. Нагласете съвместимостта по указания долу начин, за Windows 7/8/10х32х64 (логнете се за да виждате картинките).
- Run this program in compatibility mod for: Windows XP (Sevice Pack 3)
- Disable Visual Themes
- Disable Display Scaling on High DPI Settings
- Run this program as an administrator
Същите настройки приложете за файловете DiabloII.exe и game.exe в игралната папка на диабло.
5. За да играете в малък прозорец - window mod, кликнете с десен на шорткъта -> свойства и в полето Target/Цел, допишете " -w" (Логнете се за да виждате картинките).
6. Влезте в игралната папка и намерете файла D2VidTst.exe. Пуснете теста и след като приключи, сменете опцията за видеото на 2D. Приложете -> ok.
(Windows 10: сменете съвместимостта на D2VidTst.exe като DiabloII.exe и game.exe).
7. Рестартирайте компютъра. Не прескачайте тази стъпка след инсталация!
8. Приятна игра.

Не мога да създавам игри!
Стартирайте играта само чрез сървърния Loader, тъй като няма да можете да се присъедините или да създавате игри чрез обикновен Diablo II loader.

Играта не иска да се зареди след съобщението на Gameguard прозорчето!
Ако сте изпълнили всички стъпки и продължавате да имате проблеми с свързването, може да се наложи пълно преинсталиране на играта, за да премахнете всички възможни конфликти, причиняващи проблема.

Играта не започва след зареждане на началния екран на gameguard, дори след преинсталация!
Ако след изрядна инсталация играта не тръгва, изключете ненужни програми долу в дясно, на бара, до часовника, от лентата със скритите икони. Античийт системата разчита някой програми и файлове на компютъра като "лоши" и блокира Diablo.
(ВАЖНО: Ако ползвате Discord приложението на работния си плот, няма да можете да влезете в сървъра, защото античийт системата го разчита като "хак". За да се логнете успешно, трябва да преминете в интернет версията на Discord).

Мапхака ми не зарежда!
В анчитийта има интегриран Sting Maphack, който работи след зареждането на играта. Изтеглете всичките файлове за мапа от ТУК.
Извлечете от архива всичките файлове на мапхака в инстсалационната папка на играта. Целия процес трябва да бъде направен при затворено Diablo. Ако не стане, проверете в диспечера си дали има процеси на играта, който вървят и ги спрете, или просто си рестартирайте компютъра.
Ако искате да подмените конф. файла на мапхака, копирайте относния файл и го поставете в игралната папка на Diablo, замествайки стария.

Как мога да играя с голямо кубе и stash с сървъра?
В сървъра може да играете с по-голям сташ и кубе от обикновеното. Изтеглете този файл и го поставете в инсталационната папка на играта. Новия patch е задължителен за игра и при липсата му, може да загубите предмети, поради бъгове от обикновения. Целия процес трябва да бъде извършен при затворено Diablo.

Имам друг проблем свързан с играта!
Създайте тема и опишете какъв е проблема. Доставете характеристиките на компютъра си и включително каква операционна система ползвате. Ако може, прекачете и изображение на проблема. Античийт системата е сложна програма и не са ясни всички възможни грешки и проблеми който може да създаде.
9
Информация / Re: Ще има ли рестарт?
« Last post by ecrics on October 20, 2020, 12:33:19 PM »
И аз определено съм на същото мнение че един рестарт би се отразил много добре.
10
Информация / Ще има ли рестарт?
« Last post by dnz on October 18, 2020, 04:32:02 PM »
Здравейте,

Аз и още няколко играчи забелязваме, че сървърата е запустял и един рестарт би го възродил, като гледам в темата с рестарти е планирано за този месец такова, може ли малко информация ще има ли рестарт и ако има кога ще бъде той.
Pages: [1] 2 3 ... 10