Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - CHester

Pages: [1]
1
Здравей те. От доста време не съм играл Д2 , а сега мисля да разцъкам отново и отново при вас. Имам проблем обаче с намирането на нормално Диабло а линка в темата не работи. Дали може някой да ми даде линк за играта? Благодаря ви .

2
Скандала се заражда. Анкетата май не бе много ясна, но отговора е категоричен, според мен. Решението е ваше но го вземете по скоро, че някак си се губи надеждата ако и то се протака както оринтировачната листа!

3
Помощ / Re: Какво са "4eti"
« on: March 07, 2016, 05:25:17 PM »
Като натиснеш на играта без да вилизаш и в десният прозорец в който пише имената игероите които са в играта, най отгоре има пояснение за това пише чети. За да разбереш какво иска или на колко е това което предлага и други.

4
Предложения / Re: Cube main
« on: February 25, 2016, 12:37:28 AM »
Май май ни мързи да събираме перфекти. Направих си експеримент колко ще извадя и за два часа извадих два пълни героя. Няма смисъл от никаква промяна в това отношение.

5
Твърдо за, че ми писна да му кажа какво искаш, готов да платя колкото каже и той пак да ми шикалкави!

6
Вече сериозно имам нужда от помощ! Преинсталирах диаблото, ресетвах уърлеса, сменях всичките видове рег фаилове, даже и от настройките в уиндоуса изтрих висичко и не иска и не иска да се свърже със сървара. Диаблото ми е оригинално и мога да се свържа с всички други сървари по дефолт, тук все още не мога. Ако някой има идея нека пише.

 П.С. свалих и диабло от замунда и от него също не ме свързва със сървара.

7
Моля всички, които играят от чужбина да се свържат с администратор в скайп или на лично за добавяне на IP!
Сутринта си играх без никакъв проблем, излязох пих кафе и така. Преди малко реших да пусна да поразцъкам и не мога да се свържа със сървара. Имали някакъв проблем, спрян ли е или е при мен проблема?

8
Предложения / Re: Пиндел
« on: January 13, 2016, 01:38:34 PM »
Ем значи съм се прекарал тъй като съм запалил плочката!

9
Предложения / Re: Пиндел
« on: January 04, 2016, 11:27:45 PM »
Идеята ми е да остане портала след като вече сме убили Нихлатак. Така ще може да се продължи да се ръни Пиндел по-бързо и няма да е нужно да се обикаля през други местности и да влизаш директно в мелето. И да играем класик!

10
Предложения / Пиндел
« on: January 01, 2016, 01:16:28 PM »
Предлагам телепорта за пиндел да остане отворен въпреки изпълняването на куеста!

Pages: [1]