Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mb4life

Pages: [1]
1
Информация / Blizzard upgrade
« on: April 07, 2016, 09:50:12 AM »
здравейте пичове, дочух  че близърд подготвят нов пач в който ще добавят нов град нови местности и мобове , както и ще подобряват графиката на играта нещо като отделна версия , в официалния сайт не е официнално спомената такава информация , само са написали ,че това не е всичко и изненадите тепърва предстоят , преди седмица в Европа е пуснат нов ъпдейт.

2
Разни / Rush all map
« on: January 19, 2016, 03:30:26 PM »
Здравейте, търся хора които искат да избием и отворим всички монстъри и съндъци в играта  , никога не съм го правил но мисля ,че ако се направи би трябвало да падне всичко възможно като Уникален предмет което съществува в играта ,времметраенето на 1 игра е 4 часа така че по 5 човека като хване всеки по 1 град за по малко от 4 часа ще стане който се интересува да ми пише на Лс или в играта Ацц: mb4lifeee ,поздрави

3
Предложения / Cube main
« on: January 19, 2016, 12:22:30 AM »
Здравейте, тъй като  вартя чарми като луд и все нищо не излиза , имам едно малко предложение което може би, не само ще улесни играчите но ще направи играта по интересна и динамична .
Става въпрос за чармите в сандака , може да се направти така ,че да се вартят с 1 перфектен камък весто с 3 което ще допринесе за по добри чарми  защото като гледам май са голям дефицит и никой не търгува с тях , тъй като всеки има нужда   :)

Pages: [1]