Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - b2w

Pages: [1] 2 3
1
Информация / Re: въпрос
« on: April 21, 2017, 05:59:06 PM »
Реснат е !

2
Дай и аз да вляза де :) ! Дай малко достъп на бедните хора Младенски ...

Bard: Здрасти b2w. Атакувай  :)

3
+1 Ber от мен.
:) от Shenk и компания ....

4
Информация / Кой сега е номер 1 !?
« on: March 30, 2016, 09:13:48 AM »
Screen-a сам говори за себе си :) !
п.с. Както си писах с хората от играта, сега се очаква вълна от тази нова мода "delirium style".

5
Последно пиша тука да не става говорилня но:
1. Имам една камара screenove на игри с обидни имена.
2. На хора който псуват или други такива изрази от сорта: курви, педерасти и т.н.
3. Ще видя Вас като Ви говорят така при положение, че даже сте помагали на тия хора как ще реагирате. За това го пиша, защото излизам лош като кажа нещо тука а съм добър като давам предмети и руни. На някой няма да цитирам съм подарявал и JAh и Ber и какво ли не. И сигурно ако питаш ще се каже: ама той има много какво го бърка. А не мен като почнах даже shako никой не ми даде free!

Благодаря

6
Покажи ми screen shot където аз обичам да някой и т.н.? Покажи или само знаете да говорите тоя са заяждал и оня така правел? Покажи чакам да видя!
п.с. Само нали дето половината, който говорите, както и тоя по горе в screena сте ми ревали за предмети, инфо и какво ли не, а като мине малко време и имате това онова и вече почвате да имате зъбки :) ! Ае няма нужда. За това съм казал последно време не казвам цени на нищо и не помагам на тоя или оня. Spoki само последно да ти кажа още помня колко рева ти за един грифон, който беше продал на wowraida и dique, че и аз те защитихме нищо не каза тогава нали? Когато е за другите вече е проблем.

7
Е да ти кажа и мене не ми е приятно да ми говори някой такъв за свирки и т.н.
На теб ако ти говорят така дали ще ти е приятно :) !? Отговор няма смисъл да даваш то е ясно ...

8
Надявам се админите да го почерпят явно, че човека има нужда...

9
Да така е или по азбучен ред или най-новия става водач но това с случая няма значение. Има само едно, че имам нов водач в Ladder-a и мисля, че вместо да се смееш soadfan можеш да кажеш едно браво или нещо подобно за усилията на хората или за теб е по важно да се изсмееш но няма значение. Аз за това съм в последно време приел следното кредо: Rise above hate. Защото твоя коментар е нито повече нито по малко чист хайт спрямо постигнатото от някой друг.

п.с. Благодаря на всички, който толкова много ми помогнаха, а аз така лекомислено и глупаво ги забравих а те са: Fafleka, Chester, Lisicata, Doomhammer, diab0lik, kremka2, qnko892, victorry и mars. Дано не съм забравил някой и моля да бъда извинен, ако съм го направил не е било нарочно. И искам пак да кажа "Благодаря искрено много на тези хора помогнали ми в това "китайско мъчение" дигането на 99 левел".

10
Информация / Новият водач в Classic Ladder !!!
« on: March 20, 2016, 06:06:13 PM »
Това е от днес.... Стана малко по рано ама сега имах възможност да се похваля, че съм новият водач в Classic Ladder !!!

11
*Корекция по действащи цени в момента:

Основите MP и AP + 15% ed = LO rune някой ако е 15/15 искат и повече.
Основите DS 15, HS 15, W 15 са по OHM rune някъде аз лично даже не ги ползвам.

Zod = LO
CHAM = OHM

12
Bul ring 5% - и за SUR може, което като цяло важи на всякъде където има LO OHM, защото минават с номера цитирам "Имам SUR да ми върнеш OHM". Където никъде в който и да е battle.net го няма тоя номер.
Shadow Dancer - 2/25 тоест Max за мен са над BER, ако някой ги намери по евтино е супер късметлия. Това важи и за повечето предмети където има вариация. Мах винаги е над BER или JAH.
Scarabshell boots - зависи и то res на самите ботуши и над BER може да е ако са full max.
Raven frost - 250/20 примерно ако говорим за MAX е над BER. Даже аз лично не съм виждал такъв още тук.
Eth titani - за мен лично е подигравка да почнат от LO rune. Понеже руните падат много, а уникални предмети и то като titani eth да ти паднат е рядкост. Аз лично никога не съм имал и не са ми падали eth titani, а и да имам няма да ги дам за под Sur на какъвто и статус да са.
Grief - виждал съм един или два дето са приближават до full max но като съм питал за под 3 или 4 ber-a не си говорим казаха хората. Което е нормално понеже рецептата може само LO rune да иска но има голяма вариация от 30-40% ias и от 300-400 add dmg.
Exile - тука пак full max примерно е поне 2 ber-a за мен. Първо, защото като пишеш имаш право на един опит, понеже на второто писане вече си го bug exile и нямаш право да го ползваш на дуели примерно.
Sharda - за него лично не мога да кажа, но и така не е понеже всеки си го продава, както му падне. Аз лично на 22% продадох за BER и то сравнително скоро преди 1-2 седмици.
Cs pala + 40 life - 2 x ber (и другите skillers като Cs sors, L sorc, Trap, JS и другите по вървежни)
Cs pala + 45 life - 3 x ber (може и повече тя са голяма рядкост и другите по вървежни както по горе писах)

Това е лично мое мнение не казвам и не държа аз да съм еталон за тия работи. Казвам какво съм видял и какво аз бих платил предимно за такива работи и относно тая листа, която е поместена.
П.с. Също така max версиите на предметите и runwords са предимно над BER или JAH винаги зависи вече как се разберете.

13
Аз лично бях в играта и съм против подобни поведения и до колкото знам и съм запознат с правилата са изключително забранени!


Knights: В правилата пише да не се месиш, ако нямаш доказателство за представяне!

14
+1 за последния коментар.
Реално ако се дигне дропа аз лично спирам!
Извинявам се, че аз съм играл много, че съм си лягал рано за да имам предмети и руни, а някой хора искат като на някой фън моде да падат предметите и руните на ишлеме.

15
Информация / New Records
« on: March 04, 2016, 11:10:40 PM »
Снимките говорят повече от колкото и да било ... забележете номера на baalruna :).

Pages: [1] 2 3