Author Topic: Да съживим сървъра!  (Read 1898 times)

Offline mpower

• Newbie
  • *
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Да съживим сървъра!
« on: September 07, 2017, 02:49:37 PM »
Здравейте.Нов съм в сървъра, но от това което виждам няма много активни играчи с които да менкаме итеми или да фармим заедно.Разбира се , за една толкова стара игра не е зле, но мисля че може и повече.В игра се пиша dreadwING и с мой приятел (Debeliq) решихме да започнем да играем отново след може би 5 години почивка.С него повикахме още 1 2 приятелчета, които не са толкова активни но все пак играят от време на време.
Та идеята ми е - нищо не пречи да попитате приятелчета, които знаете че биха могли да играят дори по малко , като за начало ще им помогнем.
Играта ще е по интересна ако има с кого да играеш по всяко време.
Ако имате други идеи за набавяне на хора- споделете ги.

root

• Guest
Re: Да съживим сървъра!
« Reply #1 on: September 07, 2017, 08:21:57 PM »
Здравейте.Нов съм в сървъра, но от това което виждам няма много активни играчи с които да менкаме итеми или да фармим заедно.Разбира се , за една толкова стара игра не е зле, но мисля че може и повече.В игра се пиша dreadwING и с мой приятел (Debeliq) решихме да започнем да играем отново след може би 5 години почивка.С него повикахме още 1 2 приятелчета, които не са толкова активни но все пак играят от време на време.
Та идеята ми е - нищо не пречи да попитате приятелчета, които знаете че биха могли да играят дори по малко , като за начало ще им помогнем.
Играта ще е по интересна ако има с кого да играеш по всяко време.
Ако имате други идеи за набавяне на хора- споделете ги.

Здравей,

сървъра не е от вчера, както се казва и на немалко хора им е известен. Всеки който иска да играе и да спазва правилата е добре дошъл. Лично аз винаги ще изпитвам симпатия към играта и ще се връщам към нея. Предстой рестарт и нов сезон, всеки ще може да отдели повече време за игра през зимата и сървъра ще се напълни. Все пак в интерес на истината, нека да не си чешем езиците излишно, защото трябват дела, а не думи. Радвам се, че пишеш и мислиш за сървъра

Поздрави,
root