Author Topic: Рестарт на сървара  (Read 8803 times)

Offline Jaz

• Newbie
  • *
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Рестарт на сървара
« Reply #15 on: February 06, 2017, 04:28:48 PM »
И аз съм за рестарт на сървъра :) Доста хора търсим къде да цъкаме диабло.. Ако може Админ да ми даде инфо кога ще има рестарт и дано е сега..(по скоро) ще джоиннат доста хора :)

Offline Knights

• Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
« Reply #16 on: February 23, 2017, 12:02:11 AM »
В момента основна цел е спиране на крашовете в сървъра!!! Аз лично няма да почна да играя нов сезон ако точно когато вкарам 3-4 лоудъра ми крашне сървъра 5 пъти за 5 часа.

Така че да обясня на всички, че рестарт на сървъра НЯМА да има докато не се стабилизира машината. След това ще се обмислят нещата от екипа и ще се реши.

Тези които искат рестарт според мен са:

1. Хора играещи хардкор и им е омръзнало да си гледат високите нива герои
2. Тези които тепърва започват и не искат да вадят предмети, които може да бъдат изтрити скоро
3. Най-амбициозните, които искат първи да напишат енигма, първи да изкарат шако и т.н.

За жалост никой не се сеща, че по-малко от година се събират предмети и се правят герои за ДУЕЛ, а не за цял ден БХ-та!

Offline Bard

• Administrator
  • Full Member
    • View Profile
« Reply #17 on: February 23, 2017, 02:40:35 AM »
По мое мнение, рестарт на 8-12 месеца натежава единствено в полза на PvM играта, която не е единствена атракция в D2.
Добра тенденция ще е да се удължат сезоните за стимулация експерименти с нови герои, по-сложните pvp builds, игри дуели и провеждане на турнири.

« Last Edit: February 23, 2017, 02:42:24 AM by Bard »
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.