Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pasteta

Pages: [1]
1
Acc: Pasteta Hero: KissaSins Class: Hybrid Assassin

2
Развития на герои / Re: BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 22, 2017, 04:13:48 PM »
                  Според мен е необходимо фортито да бъде написано на средно/ леко тегло за да имаме бързина. За мен най - добрата броня за FORTY е АP 15/15. В своето развитие не съм предвидил точки които да се употребят за Iron skin, следователно при барб срещу барб дуел, когато опонента ви е вдигал това пасивно умение няма как да очакваме да имаме повече дефенс от него. Аз вдигам пасивите по 1 точка.  Но ще се съглася с Knights, че при барб вс барб има голяма доза вързация. Много често ми се е случвало, когато съм играл такива дуели опонента да ми удари критикал и да видя как кръвта ми се изпарява.

3
Развития на герои / Re: BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 16, 2017, 09:56:06 AM »
    Благодаря на Wasp за точната информация. Желанието ми бе да покажа своята интерпретация на билд, която да бъде стилистично обоснована и да бъде лесно разбираема от всеки. Барбът като е герой е цяла енциклопедия, в която трябва да бъдат вложени доста знания, за да бъдем креативни срещу всеки един герой. Специално този билд беше изготвен от мен за турнири, където можем да участваме само чрез записания герой и неможем да използваме конкретно BVC и BVA и е необходимо да бъдем креативни. След достатъчно практически занятия може да се постигне усвоимост на скиллс на барба и да бъдете достоен и труден опонент.
Благодаря за положителните оценки и приятен ден!

4
Развития на герои / Re: BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 15, 2017, 05:11:38 PM »
Извинявам се Ward Bow сокета е необходима UM руна за open woonds 25 %, което съм сгрешил в поста си. Относно колегата root бих споделил, че барб срещу барб играта е необходимо да има предварителна уговорка между играчите тъй като ако единия барб е със щит и има 75 % блок и играе срещу барб с 2 оръжия било то с COA преимуществото е на страната на човека със щита, защото не всяка въртележка ще бъде ползотворна докато двете оръжия са предпоставка за поемане на всяко ВВ. А отностно въпроса за PVM билда в раздела с развития има пост Barbarian: Universal runner, в които би могъл да видиш и друг вид интерпретация на барб.
А съм го нарекъл BVC заради точките уползотворени за Leap attack, вместо за iron skinn.
И аз благодаря Knights ще се радвам да бъдеш мой учител!

5
Развития на герои / BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 15, 2017, 04:08:55 PM »
Здравейте приятели! Бях помолен многократно да разпиша своята интерпретация на този вид барбериан. Поради факта, че ми е доста трудно да обърна персонално внимание на всеки уникален играч, когато ме попита може ли да попитам нещо свързано с този билд (а аз трудно отказвам помощ от каквото и да е било естество) се надявам да бъда полезен с това, което ще предоставя на вашето внимание.
Този билд е изключително скъп, но по мое мнение е доста ефективен.
Stats:

str = достатъчно за да можете да носите fortitude, без енигмата
dex = block
vita = rest


Skills:
20 shout
20 BO
20 axe mastery
20 ww
leap attack -необходим е 17.3 yards

Gear: VS Casters

Armor: enigma AP-15/15
Weapon1: grief BA- 34 ias/.... необходим е минимален 34, за да може да се хване фрейм на WW
Weapon2: beast BA
Helm: arreat face сокнат с jew str/dex res
Amulet: 2 to barb 13% fcr str/dex/MANA- необходим за общия брой от 63 cast
Gloves: trang- увеличават поизън дмг на грифа
Rings: 1x raven, rare ring 10 cast/str/dex/MANA - (маната е от изключителна необходимост)
Boots: gore rider
Belt: arrach
Swich weapons: cta 3  + hoto (или какъвто предмет намерите с 3 то WC)

Inventory: baba toto, anix, max/ar/life и 4 бройки смалки с 5fhr/3max/20ar за да хванем необходимия fhr frame от 48 %


Тук като пояснение взависимост от вида на кастъра срещу когото играете е необходимо промяна на инвентара и лека промяна на гиъра взависимост от това дали е кастър с block или е разновидност на сорсе с различни видове дмг. Необходимо е да притежавате едно муле което да служи като съблекалня за този вид герой, тъй като е необходимо специфична промяна взависимост от противника.Например срещу Fire Sorc, предпочитан от всички PVP герой е необходимо да сменим ботушите от Gore rider на INFERNO, които са разрешени и повишават фаиър рес с 10 % така събирате стак от 85 рес /63 fcr/48 fhr. Някой би могъл да каже, че би се справил и с frame от 37 Fcr, но моя опит показва, че с 63 е доста по лесно да се достигне целта за убиване. Срещу колд сорсе и въобще срещу колд, фаиър и лаитнинг дмг е необходимо да замените чарми за да хванете необходимия стак от резисти, който е описан по подробно в темата за правилата на дуела и да замените raven с подходящия ринг.
Срещу герои с макс блок както са например Hammedins, Necro bone е необходимо да си набавите WARD BOW, който да сокнете с MAL руна, да смените ръкавиците с drakuls и каската ареат да бъде сокната с jew 15/40 за да имате IAS за стрелба, за да съумеете да ги тормозите със стрели, които отварят рани свалящи кръвта на противника доста бързо.
Срещу барби е един изключително скучен дуел за мен като hammer vs hammer, но за него е необходимо да смените beast със стормшилд монарх, ринговете и амулета с ангелик за да получите много атак рейтинг ,бронята с fortitude и колана с verdungo като така общия дмг редюс от щита и колана ще достигне 50 %, което е търсено от нас.

Стилът на игра срещу различните герои е различен:
-vs sorc, nec, druid, ass,- използвайте leap attack за да изпаднат противниците ви във fhr анимация, при което се телепортирате пред нея и се въртите, като имайте напредвид че BERSERKER AXE основите на предметите дават изключително голям рейндж.
-vs ama- тук взависимост от това дали е на копие или лък играете съответно за джава на копие с beast, а за амазон на лък е удобно ако желаете да бъдете с grief i beast ще е необходимо да имате COA сокната с 2 бер руни за 31 % дмг редюс, но по евтиния вариант е стормшилд щит. Целта тук е да достигнете амазона и да започнете да се въртите с къси въртележки, които вкарват амазона в пасиви и така да неможе да ви атакува, съответно неможеш ли да атакуваш барб умираш.
-vs pal - тук ще коментирам масовия билд хаммър, който е базов. Телепортирайте се встрани и стреляйте с WARD бола, за да може да отворите рани. Опитвайте се да прецените къде ще бъде следващия му ход и се въртете пред него. Акцентирам върху това НИКОГА НЕ ГОНЕТЕ ХАМЕРДИН !!!!! Опитвайте се да играете тактически.
- vs barb- взависимост от това как се разберете с 2 брадви или със щит се обличате според случая. За 2 брадви grief, beast, forty,angelik set,verdungo, drakul, тук притежанието на COA с 2 бера ще наклони везните във ваша полза. За щит stormshield на местото на beast, forty, angelik set,verdungo, drakuls. Като тук е добре да се използва триъгълниковият модел на въртене. Въртите се в триъгълник, в който вие самите трябва да усетите рейнджа на BERSERKER AXE, за да имате преимущество пред своя опонент.

Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен и да ви бъде полезен прочита на моя билд.
Хубав и усмихнат ден.

Pages: [1]