Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Pasteta

Pages: [1]
1
Развития на герои / BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 15, 2017, 04:08:55 PM »
Здравейте приятели! Бях помолен многократно да разпиша своята интерпретация на този вид барбериан. Поради факта, че ми е доста трудно да обърна персонално внимание на всеки уникален играч, когато ме попита може ли да попитам нещо свързано с този билд (а аз трудно отказвам помощ от каквото и да е било естество) се надявам да бъда полезен с това, което ще предоставя на вашето внимание.
Този билд е изключително скъп, но по мое мнение е доста ефективен.
Stats:

str = достатъчно за да можете да носите fortitude, без енигмата
dex = block
vita = rest


Skills:
20 shout
20 BO
20 axe mastery
20 ww
leap attack -необходим е 17.3 yards

Gear: VS Casters

Armor: enigma AP-15/15
Weapon1: grief BA- 34 ias/.... необходим е минимален 34, за да може да се хване фрейм на WW
Weapon2: beast BA
Helm: arreat face сокнат с jew str/dex res
Amulet: 2 to barb 13% fcr str/dex/MANA- необходим за общия брой от 63 cast
Gloves: trang- увеличават поизън дмг на грифа
Rings: 1x raven, rare ring 10 cast/str/dex/MANA - (маната е от изключителна необходимост)
Boots: gore rider
Belt: arrach
Swich weapons: cta 3  + hoto (или какъвто предмет намерите с 3 то WC)

Inventory: baba toto, anix, max/ar/life и 4 бройки смалки с 5fhr/3max/20ar за да хванем необходимия fhr frame от 48 %


Тук като пояснение взависимост от вида на кастъра срещу когото играете е необходимо промяна на инвентара и лека промяна на гиъра взависимост от това дали е кастър с block или е разновидност на сорсе с различни видове дмг. Необходимо е да притежавате едно муле което да служи като съблекалня за този вид герой, тъй като е необходимо специфична промяна взависимост от противника.Например срещу Fire Sorc, предпочитан от всички PVP герой е необходимо да сменим ботушите от Gore rider на INFERNO, които са разрешени и повишават фаиър рес с 10 % така събирате стак от 85 рес /63 fcr/48 fhr. Някой би могъл да каже, че би се справил и с frame от 37 Fcr, но моя опит показва, че с 63 е доста по лесно да се достигне целта за убиване. Срещу колд сорсе и въобще срещу колд, фаиър и лаитнинг дмг е необходимо да замените чарми за да хванете необходимия стак от резисти, който е описан по подробно в темата за правилата на дуела и да замените raven с подходящия ринг.
Срещу герои с макс блок както са например Hammedins, Necro bone е необходимо да си набавите WARD BOW, който да сокнете с MAL руна, да смените ръкавиците с drakuls и каската ареат да бъде сокната с jew 15/40 за да имате IAS за стрелба, за да съумеете да ги тормозите със стрели, които отварят рани свалящи кръвта на противника доста бързо.
Срещу барби е един изключително скучен дуел за мен като hammer vs hammer, но за него е необходимо да смените beast със стормшилд монарх, ринговете и амулета с ангелик за да получите много атак рейтинг ,бронята с fortitude и колана с verdungo като така общия дмг редюс от щита и колана ще достигне 50 %, което е търсено от нас.

Стилът на игра срещу различните герои е различен:
-vs sorc, nec, druid, ass,- използвайте leap attack за да изпаднат противниците ви във fhr анимация, при което се телепортирате пред нея и се въртите, като имайте напредвид че BERSERKER AXE основите на предметите дават изключително голям рейндж.
-vs ama- тук взависимост от това дали е на копие или лък играете съответно за джава на копие с beast, а за амазон на лък е удобно ако желаете да бъдете с grief i beast ще е необходимо да имате COA сокната с 2 бер руни за 31 % дмг редюс, но по евтиния вариант е стормшилд щит. Целта тук е да достигнете амазона и да започнете да се въртите с къси въртележки, които вкарват амазона в пасиви и така да неможе да ви атакува, съответно неможеш ли да атакуваш барб умираш.
-vs pal - тук ще коментирам масовия билд хаммър, който е базов. Телепортирайте се встрани и стреляйте с WARD бола, за да може да отворите рани. Опитвайте се да прецените къде ще бъде следващия му ход и се въртете пред него. Акцентирам върху това НИКОГА НЕ ГОНЕТЕ ХАМЕРДИН !!!!! Опитвайте се да играете тактически.
- vs barb- взависимост от това как се разберете с 2 брадви или със щит се обличате според случая. За 2 брадви grief, beast, forty,angelik set,verdungo, drakul, тук притежанието на COA с 2 бера ще наклони везните във ваша полза. За щит stormshield на местото на beast, forty, angelik set,verdungo, drakuls. Като тук е добре да се използва триъгълниковият модел на въртене. Въртите се в триъгълник, в който вие самите трябва да усетите рейнджа на BERSERKER AXE, за да имате преимущество пред своя опонент.

Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен и да ви бъде полезен прочита на моя билд.
Хубав и усмихнат ден.

Pages: [1]