Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Wasp

Pages: [1] 2
1
Папирус на Оракула 4:   X-Evil.

Изненадващи събития, Рицарю! В съня на Оракула се е промъкнало видение от земята на Злото. Очакваме повече яснота  днес вечерта.

Видението е разтълкувано. Тази нощ създание от земите на злото е открило колба със странен надпис: X-Potion. Жадното за власт и богатства чудовище изпило отварата и сега е мутант с огромна сила. В този момент опасният X-Evil трупа богатства и върлува в земите ни, посичайки рицарите на Кралството. Оракулът вижда, че действието на X-Potion ще изтече след 24 часа.

Смели следотърсачи, търсете злия мутант, снимайте и ни насочете къде е!  Сърцати Рицари Воини, хвърлете сили срещу опасния звяр за да не взема повече жертви! Успех и късмет!
 

Статус: Изминало пророчество. Срок03-04 декември, 2021. Старт: Вечерта. Продължителност: 24 часа.
2
Папирус на Оракула 3:   Килерът на Разбойника..

Неочаквана вест, Рицарю! Тази нощ пред Оракулът се е разкрило минало събитие от света на Злото.  Очакваме пълно тълкувание на видението му днес по обед.

Ето и новината! Години наред зъл бос е трупал богатства от коварни засади. Разбойникът е препълнил огромния си килер с вещи, ограбени от Рицари. Сега при всяка битка от него изпадат скъпоценност и магичен артефакт. Оракулът вижда, че Килерът на Разбойника е толкова претъпкан, че ще ни трябват два дни да върнем богатствата си в Кралството.

Търсачи, да намерим Разбойника Бос! Открийте, документирайте и ни насочете! Воини, изправете оръжия в битка и да вземем обратно имането, което ни принадлежи!

Сполука!
 
Статус: Текушо пророчество. Срок20-21 ноември, 2021. Старт: Следобед.

Продължителност: 20-21 ноември.

3
Папирус на Оракула 2:   Гнездо на Злото..

Важни новини, Рицарю! Нощес Оракулът получи злокобно видение. Витае промяна в Злото, която ще засегне Кралството и всеки сърцат Рицар. Дръжте доспехите изрядни и стойте нащрек!  Очакваме новият папирус да се отвори на 12 ноември, лето 2021.

Виденията са потвърдени. От неясно място струи черна енергия. Някъде в Hell вирее огромна люпилня, създала опасно и невиждано Гнездо на Злото.

Кралството призовава най-добрите си разузнавачи и воини! Търсете Гнездото на Злото, Рицари, документирайте и ни насочете за да хвърлим сили натам. Остават ни само 24 часа да спасим Кралството!

Великата победа иска сплотяване! Обединете се, Рицари! Търсете познати и непознати воини, отваряйте места за събиране и публични битки! Заедно ще постигнете повече мощ, опит и печалби! Успех и късметът да бъде с вас!

Статус: Текушо пророчество. Срок12-13 ноември, 2021. Старт: 17.00-19.00 часа. Продължителност: 24 часа.

Гнездата на Злото са открити - Infernal Pit, Mausoleum, Популацията ще остане повишена за срока на евънта. Успех в ръна и приятна игра от екипа на Knights!

4
Кое колко струва в момента?

Пишете тук, ако сметнете конкретна цена в ориентировъчната листа за неактуална към настоящия момент.

5
Хроника на смелите битки и богатства, завоювани от Рицарите на Кралството.

Папирус на Оракула 1:   Предводител на Прехода.

Победители в Knights Restart Speedrun season 8:

Softcore:  hero: AmnesiA, account: JusticeLeague
*Hardcore:

Награда:
6
Папирус на Оракула 1:   Предводител на Прехода.

Последни вести, Рицарю. След едногодишна борба злото ни атакува и се озовахме на мястото, откъдето тръгнахме. Съкровища и провизии изчезнаха безследно, останаха само базите в Земята на Злото. И смелите ви сърца.

Походът без доспехи и храна е тежък, но ти имаш опит да преодолееш това и умения да събереш още по-невиждани богатства.

A сега, добри новини. Пазителите спасиха Последния Артефакт. Първият рицар, прокарал пътя на армиите и стъпил на Hell в града Rogue Encampment, ще заслужи титлата Предводител на Прехода и Последния Артефакт.

Документирайте първите си стъпки в града със снимка с дата, час, отворен характер скрийн с името и нивото ви, трудността и изпратете документа на Пазител.

Успешен Поход!!

Статус: Изминало пророчество. Срок24-25 септември.

7
ГЛАСЪТ НА ОРАКУЛА!!! / ОРАКУЛ НА РИЦАРЯ
« on: September 20, 2021, 08:53:54 PM »
Здравейте, рицари на кралство Knights

С началото на сезон 8 стартират ИГРИТЕ НА ОРАКУЛА.

В ГЛАСЪТ НА ОРАКУЛА ще бъдат описани всички предстоящи евънти, игри, състезания и събития в царството. Те ще се описват в  ПАПИРУСИ НА ОРАКУЛА и всеки от тях ще бъде с уникално име и условия.


ОРАКУЛ НА РИЦАРЯ

Здравей, смел Рицарю! Чухме за твоето благородство и за нас е чест, че включваш силите си към Рицарското Царство.
Ще те посрещнем с добра новина. Наскоро Пазителите открихме пленен от злите сили Оракул в адските подземия на Баал.

Освободеният Оракул с благодарност се присъединява към Кралството. Сега виденията му ще помагат на всеки рицар и ще укрепват силата му. Наминавай, смели рицарю, тук ще намериш твоят шанс да се подготвиш за бъдещи битки.

Всеки папирус с ново предсказание от Оракула ще намираш закован в този тунел.

8
KNIGHTS REALM - НАЧАЛО НА СЕЗОН 8!

На 24.09.2021 г. (петък), след 17.00 часа екипът на сървъра планира рестарт на Knights Realm - Softcore + Hardcore.

С рестарта героите на SC и HC ще бъдат изтрити, игралните акаунти ще останат, а ладерът ще се занули.

С началото на 8 сезон в Knights Realm стартират >> ИГРИТЕ НА ОРАКУЛА.

ОЧАКВАЙТЕ ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕЗОН.

Рестартът няма да засегне Knights Arena PVP мод.

9
Diablo II 1.13c / Re: Немога да намеря Loader-a
« on: December 18, 2020, 03:25:30 PM »
Здравей, ако си инсталирал играта както е описано в тази тема - http://forum.knights-bg.com/index.php?topic=918.0, diabloII.exe  или game.exe ще се отварят като лоудери.

10
Идеята е за еднократен опит или включва и pre-sock?

11
Последния sc рестарт беше на 03.10.2017 (преди 12 месеца). Sc pvp секцията искат време за дуели и турнири, не за обличане.

Мисля не е ок да се вкарват спорове pvm/pvp и sc/hc. Нагласата да се ръни не заслужава по-малко уважение от това да си на един токов удар или на едни железни гащи от нов герой.

12
Дали съм за или против рестарт кога? Сега, след седмица, месец, 6 месеца, година, никога?

Какво се пита с този въпрос? Гледам го три дена и не ми става по-ясен. Ако има алтернативи, пр. Кога предпочитате рестарт - след седмица, 3 месеца, 6 месеца, година? - има смисъл да отговоря. Така подвежда и обърква, а резултатът - празни спорове и нищо.

13
Развития на герои / Re: BARBARIEN: BvC vs all heroes
« on: November 15, 2017, 10:11:57 PM »
Билдът е хибрид BVC и BVA. Няма покритие с BVC, където още от west/smash се залага на различно разпределение на скилове (не само leap), а точките се инвестират във vita. Плюсът в интерпретацията ти е известна адаптивност от повишен leap. която обаче остава крайно недостатъчна срвн. BVC, минус - няма достатъчно deff vs BVA (за BVB дори не говорим), поради липса на iron skin.

Аз бих заложила по-скоро на класик BVB, BVA или BVC. Понятията не е коректно да се месят - зад тях стоят имена на създателите им. Трите билда са направени отдавна и прецизно, с точно разпределение на умения, точки и гиър за компенсация на липсите. Хибридност за мен е по-скоро загуба, освен ако не се измисли нещо съвсем ново, постигащо повече ползи, отколкото минуси. 

Класическият BVC е създаден специално за дуели с кастъри. BVC барбът е създаден от  Smash, преди това барбите не са носели енигми. При умел водач, единствените герои, срещу които няма шанс на хартия (а и реално, при еднакви умения, гиър и инвентар) са BVA бидончетата (storm), както и BVB, създадени изцяло за барб дуели.

BVA на практика е адаптирано BVB, запазва сторм, макс блок, скиловете на shout / iron skin, има AР, но доста по-малко вита от BVC и поради ниското ниво leap ползва 63 каст, вместо предостатъчния 37 (10 фрейм). Липсата на highlord за постигане на този каст и драстичното намаляване на ds остава все пак трудна цена, особено срещу някои добре облечени и наистина опитни кастъри.

Btw, всeки от горните барби може да е ефективен pvm, като има евтин и скъп билд. Достатъчно е да се сложат уникалния рондел на swap за да не се инвестират точки във find item, както и пръстен с mana leech.

Моят вкус и предпочитания остават класически BVC за casters/all и BVB за барб дуели.

14
The First Grief  :P

Честито! Ще ти скъса джоба от поправка  :)

Ми, не ми свиди  :)

15
The First Grief  :P


Pages: [1] 2