Author Topic: Инсталация на Diablo II 1.13 C за Knights - Gameguard!  (Read 5110 times)

Offline Destructive

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
  • Karma: +3/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Diablo II Private Server - Knights-bg.com: Knights Realm & Knights Arena - обща информация:

Knights-bg.com е Diablo II частен сървър с българска общност създаден през Февруари 2014 г. с цел забавление и приятно прекарване. Сървъра се хоства от Knights и безплатен за игра.
В Knights сървър се предлагат два игрални риълма, на база Diablo 1.13 С: Knights мод и Knights Arena.
Knights: Knights мод е класическо Diablo II 1.13, с леки пач промени. Сървъра включва модерна античийт система, която често се подобрява, за предотвратяване на бот програми и други средства който дават нечестно предимство на играчите. Сървъра разполага с други уникални персонализирани функции и поддържа стриктни правила, цивилизован етичен кодекс и мерки за осигуряването на най-добрия престои в сървъра.
Knights Arena: В Knights сървър се предлага втори игрален риълм - Knights Arena. Knights Arena, е втори риълм специално проектиран за дуели (Player vs Player mode) на база Diablo II 1.13c.
Основната характеристика е да имате напълно оборудван герой с перфектни предмети и 99 level за кратко време.

Това ръководство за инсталиране е документ, предназначен да помогне на играчите как да инсталират Diablo II за Knights сървър. Първата част на ръководството дава общи инструкции. Втората част съдържа решения на често срещани проблеми с играта. Моля, прочетете го внимателно и задълбочено, тъй като съдържа важна информация, за да сте сигурни, че вашата Diablo II инсталация е функционална и без грешки. Ако инсталирате за пръв път, не бързайте и спазвайте всички инструкции стриктно.

Инсталация на Diablo II 1.13 за Knights:
1. Инсталирайте преносима версия на Diablo II 1.13c за Knights сървър от ТУК. Архивът съдържа всички необходими за игра файлове, включително файловете на античийта и възможността да отваряте Diablo многократно.
2. След като свалянето приключи, създайте папка специално за сървъра на Knights и разпакетирайте всички компоненти от архива в папката.
3. Намерете в папката файла с име Diablo II.exe, кликнете с десен върху него -> Properties -> Compatibilities. Нагласете съвместимостта по указания долу начин, за Windows 7/8/10/11х32х64. Слагайте отметки на всеки съществуващ ред от следните по-долу. Ако реда го няма във вашия уиндоус, минете към следващия.
- Run this program in compatibility mode for: Windows XP (Sevice Pack 3)
- Disable Visual Themes
- Disable Desktop Composition.
- Disable Display Scaling on High DPI Settings
- Run this program as an administrator
4. Същите настройки приложете към файла game.exe в игралната папка на Diablo (за Windows 10/11 и към D2VidTst.exe).
5. Изкарайте на десктопа шорткът на Diablo II.exe. Кликнете с десен върху него -> Create shortcut и го изпратете на работния плот.
6. За да играете в малък прозорец - window mod, кликнете с десен на шорткъта -> свойства и в полето Target/Цел, допишете " " -w
7. Влезте в игралната папка и намерете файла D2VidTst.exe. Пуснете теста и след като приключи, сменете опцията за видеото на 2D. Приложете -> ok.
8. За добавяне на сървъра в Battlenet, намерете Knights_reg.rеg файл в папката на Diablo, кликнете на файла, потвърждавате с yes -> ok. Добавя автоматично IP адреса на Knights в Battlenet.
9. Рестартирайте компютъра задължително. Не прескачайте тази стъпка след инсталация!
10. Приятна игра!

Забележка: С преносимата инсталация пускате колкото Diablo II прозорчета искате. D2Loader-1.13с не работи в сървъра.

Често задавани въпроси и проблеми, свързани с инсталацията на играта:

Не мога да създавам игри!
Стартирайте играта само чрез DiabloII.exe или game.exe шорткътите, защото с обикновения Diablo II loader 1.13 C няма да можете да правите или да се присъединявате към игри в сървъра.

Играта не иска да се зареди след съобщението на Gameguard прозорчето!
Ако сте изпълнили всички стъпки и продължавате да имате проблеми с свързването или играта се затваря след стартиране на античийта, вероятно има конфликт с някоя програма. Опишете проблема или потърсете съдействие от екипа на Knights.

Играта не започва след зареждане на началния екран на GameGuard, дори при всички изпълнени стъпки!
Сървърът използва персонализиран интегриран GameGuard, за да предотврати често използвани хакове и бот програми. GameGuard е Anti-cheat software предназначен да попречи на играчите да спечелят несправедливо предимство чрез използване на забранени програми. Ако използвате бот програми и други хакове, няма да можете да влезете в сървъра. Други приложения, който могат да създадат конфликт и да спрат играта са Discord и Skype като desktop приложения (не през браузер). Уверете се, че сте премахнали всякакви ненужни програми който са активни долу от бара, в дясно, до часовника, както и от диспечера на задачите.

Sting's Maphack - как се пуска в сървъра?
В анчитийта има интегриран Sting's Maphack, който работи след зареждането на играта. Изтеглете всичките файлове за мапа от ТУК.
Извлечете от архива всичките файлове на мапхака в инстсалационната папка на играта. Целия процес трябва да бъде направен при затворено Diablo. Ако не стане, проверете в диспечера си дали има процеси на играта, който вървят и ги спрете, или просто си рестартирайте компютъра.
Ако искате да подмените конф. файла на мапхака, копирайте относния файл и го поставете в игралната папка на Diablo, замествайки стария.

Имам проблеми с влизането в Battle.Net!
В архива има файл, който вкарва автоматично в регистъра IP адреса на сървъра. Ако не свърши работа, свалете ТОЗИ файл. d2_knights_cfg_restore_bnet.reg е файл, който добавя автоматично IP адреса на Knights но трие всички възможни проблеми и стари Battle.Net данни. Инструкции: Разархивирате, кликвате на файла, потвърждавате с yes -> ok и рестартирате компютъра.

Имам друг проблем свързан с играта!
Създайте тема и опишете какъв е проблема. Уточнете каква операционна система ползвате и при възможност направете снимка или опишете на кой етап се случва проблема ви. Античийт системата може да затваря играта ви поради различни причини, част от които специфични само за вашия компютър, уиндоус и ползвани програми.
« Last Edit: December 12, 2021, 08:30:34 PM by Destructive »
02.09.2017