Author Topic: С кои герои да започнем и напреднем лесно в тардис мод?  (Read 2331 times)

Offline Bard

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 186
  • Karma: +22/-0
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Tardis mod - arrea and boss changes
В Тардис мод има специфика на айтъми и дроп местности. Това променя вида на ефективните стартови герои, в срвн. с класик диабло, където често се стартира с близард сорс или хамър.

Основните местности за добър дроп на руни и сет айтъми, като така необходимия беорк сет са Cow Levels. Там падат предостатъчно класик руни, с които бързо може да се напредне в играта. Други желани за рън местности са Glacial Trail -> Uber Bonesaw Breaker, който пуска аних и торч, Ancient Way -> Ice Cellar -> Evil Boss, който пуска уникалните скил чарми и най-желаната местност - Frozen Tundra-> Infernal Pit, с chamber босовете, пускащи тардис руни, класически руни и уникати.

Препоръки за стартови герои.
Поради горната специфика на местностите, препоръчвам да започнете с 2 рънера - един за крави и един за убер, елдери и бос. Ако започвам отначало, аз лично бих стартирал с трапер, който бие най-бързо крави за сам герой,  плюс барб, който да се ползва за бо, а в последствие - за босове. Разбира се, може да се започне и със смайтер, друг бос рънър, както и друг коу рънър по избор. За играчи, опитни с елдери в други сървъри ще предупредя, че тук комбинацията танк с fire sorc е неприложима - "танкиране" е невъзможно. Босовете са различни - друидите са на торнадо, има асинки с майнд бласт, хамъри, bone spear /psn nova necromancers и тн.

Вдигане на героя
Силно вероятно е започнете ли тардис, някой да ви ръшне нагоре и да ви облече за рън. С бързото вдигане на ниво и помощ, след час може да сте на хел акт 5, прилично облечен, лв. 80 и готов за рън с два героя. Въпреки че ниво се вдига светкавично, ако видите някой, потърсете помощ. За 1-2 pit/tuns ще сте лв.20. Едва тогава тръгнете нагоре. Слезете ли при Баал след 25 ниво, ще вдигнете необходимия опит по време на прека без крави, като на хел след убиване на баал ще сте около лв.79-85.

Още за мода
Тук напредването е бързо. За няколко дена елдер рън ще сте лв.99 с поне един герой. Вероятно ще ви хрумне, че с толкова дроп на руни, уникати и бърз напредък, модът ще ви писне бързо. Е, поне при мен не е така. Наличието на толкова разнообразни възможности за билдове и толкова силни герои, които може да срещнете за противници, ще ви кара доста да помислите за развитие на pvp героите си. Затова след месец рън и добре облечени герои, интересът ми не е спаднал, дори нараства.  Личното ми мнение, е че съществуващият тук Tardis Mod  е от най-добрите и забавни модове, в които съм играл от Diablo I до момента.
« Last Edit: March 11, 2016, 08:31:54 PM by Bard »
За да видите и изтегляте прикачени файлове и снимки, трябва да сте логнати във форума.