Knights

За сървъра => Sting's Maphack 1.13c => Topic started by: Destructive on June 09, 2021, 10:37:08 PM

Title: Sting's Maphack 1.13: Gameguard Setup
Post by: Destructive on June 09, 2021, 10:37:08 PM
Sting's Maphack 1.13c - Gameguard Setup

Sting's Maphack е Diablo II 1.13c Maphack, който позволява на играчите да видят цялата карта веднага щом влязат в зона, вместо да се налага първо да изследват областта, за да открият оформлението на нивото. Позволява виждането на местоположението и пълното оборудване на други играчи, както и показва всички чудовища, светилища, сандъци и други функции на предметите.
Sting's Maphack е най-популярния, удобен за начинаещите и най-препоръчван. Мапхака е позволен в сървъра и приложим.

Основни стъпки за нагласяне на Sting's Maphack в сървъра:

1. В анчитийта има интегриран Sting's Maphack, който работи след зареждането на играта. Изтеглете всичките файлове за мапа от ТУК (https://drive.google.com/file/d/1DcNKEar9tGtfp8-qa5z1KzfQPyYMxP82/view).
2. Извлечете от архива всичките файлове на мапхака в инстсалационната папка на играта. Целия процес трябва да бъде направен при затворено Diablo. Ако не стане, проверете в диспечера си дали има процеси на играта, който вървят и ги спрете, или просто си рестартирайте компютъра.

Често срещани въпроси и проблеми:

Как мога да правя промени по мапхака, без да ми се затваря играта?
Излезте от играта и отстранете всичките процеси в диспечера. Мапхака се отваря от файла d2hackmap.cfg от инсталационната папка с десен бутон -> Отвори с... -> Notepad. Това отваря конфигурационния файл и можете да правите промени свободно. След промяна запазете промените и при включване на играта, направените промени ще бъдат запаметени.

Как да променя конфигурационния си файл?
Ако искате да подмените конф. файла на мапхака, копирайте относния файл и го поставете в игралната папка на Diablo, замествайки стария.