Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - gogoogo

Pages: [1] 2 3 4
1
Quote

Има ли още крашове, бъгове и прочие?

През D2SE може ли да се подкара?

Сървъра на Тардис не е крашвал почти никога.Ако имаш в предвид клиентския пач,то изцяло зависи от настройките на Диаблото дали ще крашва.Бъгове хмм..Вече не си спомням какви бъгове са се появили и кои са фикснати.Файловете са в последния вариант както беше пуснат реалма.Ако някои си спомня дали е имало не поправени бъгове да каже.
Няма причина да не може да тръгне през D2SE.През този лоадер може да се зареди какъвто и да е мод ако се настрои правилно.

2
Въпроса ми е следния с кой от администраторите требва да се свържа че да ми прати Традис мода и също така малко да ми помогне ???
Skype : KaHa5uCc
Може би се е загубил линка вече.. За това пускам нов линк.Това са сорс кодовете на мода.Има версията за 1.10 и за 1.13.Има файловете за голям и малък инвентар ,както и опция за разширен инвентар на наемника.
С малко умение всеки може да подкара сървър с мода.Успех :)

https://drive.google.com/open?id=0BynhNQMG1WPQflcyZG9rTElnTmpMU1NURzVBb2tJU3FOYzJEd0Z5WlN6aDl4c1RJdzRkT0U

3
като например 1.14а ли ? :) да не питаш за диабло 3 ...
Питам за 1.14d  :)
В момента няма да може да влезеш с тази версия на сървъра.Ако админа промени конфига на PvPGN да пропуска и тази версия, няма да има проблем да се играе с нея.

4
Търговия / Re: trade
« on: November 28, 2016, 05:16:54 PM »
因为他们他妈的他他他他因为他因为他因为他他们他妈的他他他他们他妈的他他他

@Dawn7hief,Ей на тая цена се предлагат !
Ако можеш да прочетеш...
Китаиски  ??  :
Тъй като те се чука той той той той той той той той той той майната им ги чука той той той

5
Gem Colours[1+]:      1,0x62 
Това е примерен код :)

6
Информация / Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 20, 2016, 07:15:00 PM »
1.13 си е най добре ..
Само 1 рестарт трябва :)
Всъщност тоя мапхак се засича много лесно.Бот има пуснат на основата на аутоит (също се засича много лесно).
Предполагам че с рестарта на реалма (през май мисля че беше) ще почнат и бановете.Това че се пускат повче диабла Близард не ги бърка (това са повече CD Key).Warden  на 1.13 в този сървър може да засича даже този мапхак и аутоит ботовете.Другите ботове които разчитат на инжектиране на код в някои dll или Game.exe  за сега нямат никакъв шанс.Докато не се разчетат всички адреси в новия Game.exe  няма да тръгне свестен бот.Всички dll са вградени в game.exe и са променени адресите към тях.

7
А някой от Вас играл ли е в сървър на Близард ? Там да видите как е дропа.
Няма как да играеш цял ден там и да не ти падне голяма руна.
Емигма за 2 седмици ?? То в Europe реалм за 2 дни облякох 2 героя с енигми HOTO ,CTA.Просто там търговията е на съвсем друго ниво.Един Jah например се взима за около 8 Ist.Няма как да се сравняват нещата.Едни крави там и имам поне 2 Ist руни..
Че е мод мод е тук но е такъв по желание на играчите не на админите.

8
Информация / Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 14, 2016, 09:35:36 PM »
Няколко пъти Ви казвам,че има мапхак.Разкрива картата и монстерите,но е достатъчно за игра.Няма опции да се гледат други играчи или да се скриват предмети по земята ,но така е по добре даже.9
Информация / Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 13, 2016, 11:42:34 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )
Всъщност вече намерих хак който може да разкрива картата  и да показва монстерите.Само това може.
По трудно е пускането на второ диабло ,но и за това има работещо решение. 

Първо трябва да се установи дали са съвместими D2GS  и новия пач.Знаете че минават месеци (дори години) преди да се появи работещ D2GS за новата версия.Другият проблем са играчите.Винаги е било трудно да запази играчите си един сървър при смяната на версията.Някой се радват на промените ,но други са недоволни и напускат.
Гледайки сървъра на Близард може и да има някаква надежда.Първият ден направо опустяха реалмите.Като изчезнаха ботовете останаха 2-3 хиляди играчи първоначално.Но .... само след ден почнаха се връщат старите играчи.Такива дето не са играли от години изтупаха от праха старите кутии от Д2 и заразпитваха как да инсталират новия пач.
В същност чара на диаблото е в отборната игра ,а не в това да пуснеш бота и да проверяваш на сутринта какво е изкарал.
Когато пуснат един реалм от нулата е най-весело.Игрите са пълни с ХОРА.Има надпревара,закачки и времето лети неусетно.Левъл се вдига лесно ако не си сам.
 Тествайки новия пач обаче съм убеден,че единствената пречка за минаването към 1.14а ще са играчите а не някакви технически проблеми.


Въпроса е дали този пач ще бъда пуснат във този сървър :) ?

10
Информация / Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 13, 2016, 11:11:21 PM »
Според мен е супер идея :) дано да се осъществи :) ! (и без мапхак се свиква :Д )
Всъщност вече намерих хак който може да разкрива картата  и да показва монстерите.Само това може.
По трудно е пускането на второ диабло ,но и за това има работещо решение.

11
Информация / Re: Излезе нов Patch - 1.14a !!!
« on: March 13, 2016, 08:07:44 PM »
Никакъв проблем ..Но колко ще са съгласни да играят без хакове.Разликата е най-вече в съвместимост с по новите видеокарти и подобрена защита срещу хакове.В диаблото вече няма dll файловете които ползват ботовете и хаковете за да се инжектират в играта.Иначе играта изглежда много по добре на direct3d режима при който до сега лагваше и на доста сериозни машини.В момента с компютър на 14 години играя с включен direct3d в пълна игра с всякакви аури,скелетони и какво ли не и нямам никакъв лаг.
Пач 1.14а се опитва да вурне истинските играчи.Близард прави опит да се отърве от хилядите ботове из реалмите си и качо че ли успя (поне за сега ).
Ако някой има много проблеми с подкарването на играта и не намира начин да я пусне на цял екран - то това е решението за него.Тук няма нужда от настройване на съвместимост с ХР или каквото и да е друго.Играта сама подбира нужния режим за работа според хардуера.

12
Sting's Maphack 1.13c / Re: Sting взаимопомощ.
« on: December 14, 2015, 11:56:28 PM »
Ако става от често влизане в игра опитай да сложиш ръчно в изключенията на антивирусната Диаблото и мапхака.
Пусни си и видеотеста към играта.Дропването може да се дължи на неправилно избран режим на игра (direct 3d,direct drow) както и на неподходящ видео драйвер.

13
Може и тук да се видят :
https://www.facebook.com/DiabloTardisMod

14
За да разбереш проблема ще трябва да направиш още няколко експеримента :)
Същата магия както си направил не може да я ограничиш да се ползва само на акт 1.
Излез на 5 град (може и да зададеш местност на 5 град) и опитаи да отвориш там портал в различни местности.Тогава ще видиш че от всяка различна местност портала води на различни места.Когато излезе No Level Name не може да се мине през него и крашва играта.
Ако целта на портала е в 1 акт направо забива играта.
Когато целта е на 1 акт и порталите се отварят на 1 акт тогава винаги води на едно място,но кой ще те спре да опиташ да отвориш портал на 3 акт например ?
Това веднага ще доведе до падане на реалма (тествано е вече).
За това ти казах ..ново ниво с портал само ако се редактира d2common.dll
Друг вариант е с дупка някаде, стълби и тем подобни.В този случай нивото ще е винаги активно.
Както казах преди портала съм задал да се отваря от charged Charm (нов модел),на който е присвоена нова магия създадена за целта.След отваряне на портала чарма се изчерпва и става неизползваем.

15
Понеже гледам през телефон не мога да видя клипа ..
Излез на първата плоча и пусни портал.След това на втората плоча и пак пусни портал.Така изреди всички плочи и виж къде водят порталите.

Pages: [1] 2 3 4