Author Topic: Не съм съгласен  (Read 5161 times)

gem

• Guest
Не съм съгласен
« on: April 11, 2017, 02:33:45 PM »
по горе в форума има тема създадена от главния админ, специално и относно начина и времето по което ще се извършват рестартите в сървара

в темата е написано от главния админ че всяка година рестарта ще се извършва април

и понеже някои мързеливи админи или играчи които не им се почва от начало си търсят оправдания в това че сървара дропвал и нещат да бъде реснат си нарушават правилата които самите те са създали.

не разбирам каква е връзката между сегашните дропове в сървара и рестарта и като цяло какво пречат дроповете сървара да бъде реснат, то като се ресне сървара и като цяло стабилноста ще се повиши

4овек само като про4ете няколко теми в този форум и се отказва да играе тук banan
ne
....
« Last Edit: April 11, 2017, 10:35:19 PM by Ray »

Offline Ray

• Administrator
  • Jr. Member
    • Server realm: Knights Softcore
    • View Profile
Re: Не съм съгласен
« Reply #1 on: April 11, 2017, 10:32:39 PM »
@gem: Споменатата тема касае минали сезони.  Старт на два от тях през април не кове правило за ежегоден априлски рестарт.

Рестарт, касаещ следващ сезон ще се реши според други фактори.  Актуална информация по темата ще бъде публикувана скоро у форума.

Edit: постът е преместен. Лични мнения и предпочитания са уместни за раздел >> предложения или текущата тема за обсъждане на рестарта.
« Last Edit: April 12, 2017, 12:17:27 AM by Ray »

gem

• Guest
« Reply #2 on: April 12, 2017, 12:37:56 PM »
неска админа е на кеф и прави рестарт, след това няколко години не е в настроение и нему се занимава с сървара и ре6ава 4е може изобщо без рестарт, след известно време му хрумва 4е рестарт 6те се прави всеки ден????
и какъв е смисъла аз да се върна да играя тука като все още наи парви4ните закони на сървара неса изградени и неса в деиствие patka
ne
....

root

• Guest
« Reply #3 on: April 12, 2017, 02:24:57 PM »
@Gem ,този тон който го държиш е крайно неприемлив. Аз лично не смятам да го толерирам. Има далеч по-сдържан начин да споделиш твоето виждане за нещата.

Offline Dragoon

• Full Member
    • View Profile
« Reply #4 on: April 12, 2017, 02:57:09 PM »
Това е за gem:
« Last Edit: April 12, 2017, 02:58:52 PM by Dragoon »

gem

• Guest
« Reply #5 on: April 12, 2017, 04:26:18 PM »
думи с които съм yбидел някои не съм писал

ли4ен контакт и диалог не сме водили така 4е не знам от къде си чул с какъв тон говоря, а освен това ме заплашваш да внимавам с него???

казвам 4е форума е пълна бъркотия,да не говорим за правилата и зависещите от тях събития.

всеки игра4 преди да запо4не да си па4ва играта за даден сървър(например вашият), първо преглежда саита и форума на дадения сървър,за да разбере има ли смисъл да играе и на какво ниво са форума и админите на въпросния сървър, при вас липсва елементарно възпитание tigan
ne
....

« Last Edit: April 12, 2017, 06:23:50 PM by gem »

root

• Guest
« Reply #6 on: April 12, 2017, 08:34:02 PM »
думи с които съм yбидел някои не съм писал

ли4ен контакт и диалог не сме водили така 4е не знам от къде си чул с какъв тон говоря, а освен това ме заплашваш да внимавам с него???

казвам 4е форума е пълна бъркотия,да не говорим за правилата и зависещите от тях събития.

всеки игра4 преди да запо4не да си па4ва играта за даден сървър(например вашият), първо преглежда саита и форума на дадения сървър,за да разбере има ли смисъл да играе и на какво ниво са форума и админите на въпросния сървър, при вас липсва елементарно възпитание tigan
ne
....

Човек цял живот се учи от постъпките си.  Защо не бъдеш по-изчерпателен в нещата които визираш и не изложиш подробно твоето мнение?

gem

• Guest
« Reply #7 on: April 12, 2017, 10:55:40 PM »
прекалено много неща са

форума и саита сякаш ги е правело дете в пред пубертетна възраст
преди да запо4нем да обсъждаме възможни промени и подобрения в сървъра, например може да запо4нете да следете дословно само за няколко дни водещите световни (пиратски) сървъри вси4ки знаем кои са те,следете какво се слу4ва в саитовете им и форумите и тяхната активнос и как са организирани

не казвам да ги копираме което е и невъзможно, защото техните сървари си имат свои чар,но и вашия сървър има свои уникален чар които ако се развие с нюх търпение и умисъл може да ги задминете,вземете предвид и помислете на над техните правила и подход в форума и самата игра,вземете предвид активноста,у4астието и отношението на админите

на пример скоро следях в вашия форум анкета за вдигане на дропа на предметите,организацията на тази анкета беше апсулютна комедия

предлагам цялосно форматиране на харда на машината,след това инсталиране само на наи нужния софтуе,подобрение по саита,и вдигане на версията от ц на д защото е извесна с наи малко дропове и всякакви други спънки

и наи важното промяна на някои правила на сървъра

и те са бан да се прилага единствено при ползване на хакове като ботове,годове дуп хак и такива не6та, а не псувни,и епитети,защото това сваля мн броия на играещите

и махнете тази просяшка тема създадена от главния админ (как да продължим) и търсят се спонсори които има желание да помогне да пише на лично,че създава усещане за нестабилност tigan
....
« Last Edit: April 12, 2017, 11:06:30 PM by gem »

gem

• Guest
« Reply #8 on: April 13, 2017, 10:04:40 PM »
и също искам да кажа 4е

3 , 4 и 5 правило в правилата на сървъра доста помага за ниската популация, на сървъра

играл съм доста години на европа по времето когато още заси4аха и мап хака и банеха за него, и на пиратските им копия които и те са тяхни но се пази в обществена таина, играл съм и в хеидф и в дреаминг и на всякаде бях доминиращ игра4

ако се повиши активноста и сериозноста на админите към сървъра (не създаване на безмислени теми в форума),а промени и подобрения по сървъра,бих направил дълга и много из4ерпателна тема в  отдел предложения,която ще ви помогне за драсти4но вдигане на популацията както и за събиране на доходи за подържане на сървъра (които не вклю4ват продаване на предмети в саита)

и спрете да заклю4вате всяка тема която не ви е удобна или спорна и спазваите правилата които вие сте направели patka
....

Offline Knights

• Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
« Reply #9 on: April 13, 2017, 11:25:26 PM »
Здравейте, приятели,

Време си е наистина за някои промени, но всички сте наясно с колко време разполага всеки за хобито си :) Рестарт ми се иска да има и обмислям варианти (само за хардкор), защото:

1. рестарт е правен само през април, а на софт искат да си играят дуелчета - един вид по-дълъг "дуел" сезон може би до Декември 2017
2. хардкор популацията намаля доста, поради изчерпване на целите - това изисква доста време и в момента проиграваме един скрипт за автоматично отстраняване на героите :) ако това се окаже успех, хардкор играчите ще се радват на по-къси сезони... Ако всички на софт не бяха викнали, че не искат рестарт досега щеше да се направи такъв :)

Направил съм някои промени по патча, като съм се постарал да не развалям баланса в играта (и сме го обсъдили няколко пъти с екипа). Тези промени ще отразя своевременно в друга тема.

@gem така като гледам не си особено наясно с правенето и подържането на сървър :) (бил си "доминиращ играч") ... Крашовете бих искал да се спрат, за да може през новия сезон да няма ограничения за броя на лоудърите и всеки да си играе както му е приятно - дали ще е сам с пълна игра или с други хора, но БЕЗ крашове. Много е неприятно да се нагласиш с още 3 героя в играта и да те изрита.

Да, сайта и форума не са основна моя цел и нямам нито знанията, нито възможността да се занимавам с тях. Ако някога се намери някой от екипа, който иска да ги преработи с удоволствие ще му дам права за това.

Ако си тръгнал да избиваш комплекси или акъла ти прелива от главата и си решил да го даваш тук, моля да не е в такива теми. А ако случайно искаш да помогнеш, го направи по начин от който ще има някакъв смисъл :)

Поздрави!

« Last Edit: April 13, 2017, 11:40:11 PM by Knights »

gem

• Guest
« Reply #10 on: April 13, 2017, 11:55:33 PM »
само кажи след рестарт какво пре4и да се правят дуели, или приближените ти игра4и ги мързи да запо4нат от на4ало или ти самият?

например аз дуел мога да правя и с тал раша сета, както и с кох и шард и спирид хелм?

това дето го написа за дуелите е пълна безмислица (улигофрения)

вдигнеш ли 9ти левел си свободен да правиш дуел,да влиза6 в игра дуел,4е и да играе6 вързано, а относно това 4е иска6 героя ти да е обле4ен от горе до долу с максимални предмети,бих казал 4е ти си 4овека с комплексите в този спор маи ?

Offline Knights

• Doctor
  • Administrator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Knights Diablo II Server
« Reply #11 on: April 13, 2017, 11:56:51 PM »
както кажеш :) нали си много умен...

Offline Ray

• Administrator
  • Jr. Member
    • View Profile
« Reply #12 on: April 14, 2017, 12:26:35 AM »
Edit 2: Местя дискусията в подходящия раздел.
« Last Edit: April 14, 2017, 12:37:24 AM by Ray »

Offline TomiGang

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #13 on: April 15, 2017, 11:07:06 AM »
Ако има раздел "Моля Обърнете ми внимание",ще се напълни за нула време ;)