Здравейте, приятели,
Време си е наистина за някои промени, но всички сте наясно с колко време разполага всеки за хобито си
Рестарт ми се иска да има и обмислям варианти (само за хардкор), защото:
1. рестарт е правен само през април, а на софт искат да си играят дуелчета - един вид по-дълъг "дуел" сезон може би до
Декември 20172. хардкор популацията намаля доста, поради изчерпване на целите - това изисква доста време и в момента проиграваме един скрипт за автоматично отстраняване на героите
ако това се окаже успех, хардкор играчите ще се радват на по-къси сезони... Ако всички на софт не бяха викнали, че не искат рестарт досега щеше да се направи такъв
Направил съм някои промени по патча, като съм се постарал да не развалям баланса в играта (и сме го обсъдили няколко пъти с екипа). Тези промени ще отразя своевременно в друга тема.
@gem така като гледам не си особено наясно с правенето и подържането на сървър
(бил си "доминиращ
играч") ... Крашовете бих искал да се спрат, за да може през новия сезон да няма ограничения за броя на лоудърите и всеки да си играе както му е приятно - дали ще е сам с пълна игра или с други хора, но БЕЗ крашове. Много е неприятно да се нагласиш с още 3 героя в играта и да те изрита.
Да, сайта и форума не са основна моя цел и нямам нито знанията, нито възможността да се занимавам с тях. Ако някога се намери някой от екипа, който иска да ги преработи с удоволствие ще му дам права за това.
Ако си тръгнал да избиваш комплекси или акъла ти прелива от главата и си решил да го даваш тук, моля да не е в такива теми. А ако случайно искаш да помогнеш, го направи по начин от който ще има някакъв смисъл
Поздрави!